Δημοσίευμα της “Liverpool Echo” ιστοσελίδας που ειδικεύεται σε θέματα της Λίβερπουλ, αναφέρει ότι ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες την επόμενη σεζόν. Αυτό το δημοσίευμα έρχεται κόντρα στα σενάρια. Που ανέφεραν ότι είναι πολύ πιθανό ο 25χρονος αριστερός μπακ να παραχωρηθεί. Με τη μορφή δανεισμού. Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι ο Κλοπ τη νέα […]

Δημοσίευμα της “Liverpool Echo” ιστοσελίδας που ειδικεύεται σε θέματα της Λίβερπουλ, αναφέρει ότι ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες την επόμενη σεζόν.

Αυτό το δημοσίευμα έρχεται κόντρα στα σενάρια. Που ανέφεραν ότι είναι πολύ πιθανό ο 25χρονος αριστερός μπακ να παραχωρηθεί. Με τη μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι ο Κλοπ τη νέα σεζόν θα υποχρεωθεί να ανοίξει το ροτέισον. Τη νέα σεζόν σε όλες τις θέσεις, προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Στο κομμάτι του αριστερού μπακ, ο Ρόμπερτσον ήταν αυτός που τράβηκε το κουπί όλη τη χρονιά, παίζοντας και στα 38 παιχνίδια στην Premier League, με τον Τσιμίκα να χάνει αρκετά παιχνίδια, λόγω τραυματισμών και κορονοϊού.

Δοκίμασε πράγματα ο Τσιμίκας, όμως δεν του έβγαιναν

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ