Το πρώτο σημάδι πριν την ήττα είχε φανεί! Πριν τον αγώνα με την Λειψία μετά την τελευταία προπόνηση ΔΕΚΑ ποδοσφαιριστές της Παρί εγκλωβίστηκαν στο ασανσέρ του ξενοδοχείου και χρειάζεται η επέμβαση της πυροσβεστικής για να βγουν έξω. Απίστευτο σκηνικό. Ένα απρόοπτο σκηνικό έζησαν δέκα ποδοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας που βρίσκονταν στην αποστολή για τον αγώνα του […]

Το πρώτο σημάδι πριν την ήττα είχε φανεί! Πριν τον αγώνα με την Λειψία μετά την τελευταία προπόνηση ΔΕΚΑ ποδοσφαιριστές της Παρί εγκλωβίστηκαν στο ασανσέρ του ξενοδοχείου και χρειάζεται η επέμβαση της πυροσβεστικής για να βγουν έξω. Απίστευτο σκηνικό.

Ένα απρόοπτο σκηνικό έζησαν δέκα ποδοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας που βρίσκονταν στην αποστολή για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λειψία, καθώς κλείστηκαν στο ασανσέρ του ξενοδοχείου και χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστούν.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει στη Γερμανία, αλλά λογικά λόγω βάρους κατάφεραν να κλειστούν μέσα στο ασανσέρ μεταξύ δύο ορόφων.

Χρειάστηκε να περάσουν 50 λεπτά μπλοκαρισμένοι για να απεγκλωβιστούν, έπειτα από επιχείρηση διάσωσης πυροσβεστών, με τον συμπαίκτη τους Λαϊβίν Κουρζαουά να καταγράφει σε βίντεο τι συνέβη.

Μέσα στο ασανσέρ ήταν οι: Κιμπεμπέ, Παρέδες, Ντι Μαρία, Μαρκίνιος, Φαντιγκά, Ντιαλό, Γκεγιέ, Κεν, Νταγκμπά και Ρουίζ-Ατίλ και το διασκέδασαν, αφού όταν ρωτήθηκαν από τους πυροσβέστες ποιοι είναι μέσα στο ασανσέρ, απάντησαν: «Εμπαπέ και Νεϊμάρ», ο οποίοι δεν βρίσκονταν καν στη Γερμανία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι