Προβληματισμός και γκρίνιες στην Βέκα Σινιόρα με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της, αλλά κυρίως από το αγωνιστικό της πρόσωπο. Ο Αντρέα Πίρλο που είναι ο κύριος αποδέκτης των παραπόνων θέλει να ανακατέψει την τράπουλα, αλλά του λείπουν μερικά σημαντικά χαρτιά και ζήτησε να έρθουν στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Πετάει βαθμούς η Γιουβέντους και μάλιστα […]

Προβληματισμός και γκρίνιες στην Βέκα Σινιόρα με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της, αλλά κυρίως από το αγωνιστικό της πρόσωπο. Ο Αντρέα Πίρλο που είναι ο κύριος αποδέκτης των παραπόνων θέλει να ανακατέψει την τράπουλα, αλλά του λείπουν μερικά σημαντικά χαρτιά και ζήτησε να έρθουν στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Πετάει βαθμούς η Γιουβέντους και μάλιστα με αδύναμους αντιπάλους. Φαίνεται ότι τελικά η απουσία και το πνεύμα νικητή του Κριστιάνο λείπουν από την πρωταθλήτρια όταν δεν αγωνίζεται, και θα πρέπει ο Πίρλο να είναι αρκετά προβληματισμένος με την ομάδα του που ακόμα είναι μακριά από τον καλό εαυτό της. Δεν τρομάζει πια, και αυτό θα αποδειχθεί μπούμερανγκ για το σκουντέτο.

Ταυτόχρονα  κατηγορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι διαλέγει αγώνες, με την σύμφωνη γνώμη του Πίρλο, αλλά από την άλλη πλευρά η προσθήκη του Άλβαρο Μοράτα αποδίσει καρπούς αφού έχει απολογισμό σε 11 αγώνες 8 γκολ (και πολλα ακυρωμένα) και 3 ασίστ.

Ταυτόχρονα η ανανέωση με τον Ντιμπάλα παρουσιάζει δυσκολίες και παίζει το σενάριο για ανταλλαγή με την Παρί για Ντιμπάλα με Ικάρντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το CalcioΜercato η μεταγραφική ενίσχυση που ζήτησε ο Αντρέα Πίρλο θα γίνει τον Ιανουάριο. Μπορεί να μην έχουν γίνει γνωστές οι θέσεις που ψάχνεται ο προπονητής της Γιουβνέντους, αλλά παίζει δυνατά ο αντικαταστάτης του Πιάνιτς, και οι Κουτίνιο και Τσαλχάνογλου να είναι πολύ συχνά σε δημοσιεύματα για την ομάδα του Πίρλο. Επίσης ξεκάθαρος μεταγραφικός στόχος είναι ο ποδοσφαιριστής της Σασουόλο  Μανουέλ Λοκατέλι

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι