Ο Χαβιέρ Μασεράνο ο Αργεντίνος με τις περισσότερες συμμετοχές στην Αλμπισελέστε, ανακοίνωσε την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 36 ετών. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, που έφτασε τις 147 διεθνείς συμμετοχές, στα 15 χρόνια παρουσίας του στην εθνική Αργεντινής. Ο Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής, ανακοίνωσε την απόφαση του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς […]

Ο Χαβιέρ Μασεράνο ο Αργεντίνος με τις περισσότερες συμμετοχές στην Αλμπισελέστε, ανακοίνωσε την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 36 ετών. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, που έφτασε τις 147 διεθνείς συμμετοχές, στα 15 χρόνια παρουσίας του στην εθνική Αργεντινής.

Ο Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής, ανακοίνωσε την απόφαση του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Εστουντιάντες – Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Κανείς συμπαίκτης ή αντίπαλος δε θα καταπιεί περισσότερα χιλιόμετρα στο κέντρο του γηπέδου από αυτόν, κανείς άλλος δε θα πέσει στη φωτιά με τόση αυταπάρνηση, θυσιάζοντας το “εγώ” του για την ομάδα.

Με 147 συμμετοχές στην Εθνική Αργεντινής που τον φέρνουν πρώτο σε παρουσίες με την Αλμπισελέστε και με μια τεράστιά καριέρα που ξεκόινησε στα 18 χρόνια του. 

Είχε το προσωνύμιο el Jefe και χαϊδευτικά Jefecito, που στα ελληνικά σημαίνει “ο αρχηγούλης”. Κι αυτό γιατί ο Μασεράνο δε χρειαζόταν να κάνει το σκληρό και να πουλήσει μούρη για να κερδίσει κύρος ή να εμπνεύσει φόβο στους αντιπάλους του.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Εστουντιάντες Λα Πλάτα.

Αγωνίστηκε σε Ρίβερ Πλέιτ, Κορίνθιανς, Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ, Μπαρτσελόνα, Χεμπέι Ζονγκ και Εστουδιάντες, κατακτώντας μεταξύ άλλων 2 Champions League με την Μπαρτσελόνα το 2011 και το 2015 (2 Σούπερ καπ και δύο διηπειρωτικά), 5 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 5 Κύπελλα Ισπανίας, ένα πρωτάθλημα Βραζιλίας και ένα Αργεντινής!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ