Ο προπονητής είναι το Α και το Ω της ομάδας. Και πρέπει να κάνει τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα του. Ή σχεδόν τα πάντα, γιατί ο προπονητής της Κατάνια ξέφυγε εντελώς και έκανε απονενοημένο διάβημα. Τα πάντα όλα από τον μέγιστο Τζουζέπε Ραφαέλε.  Πρωταγωνιστής  στον αγώνα   (Serie C)  που για την ιστορία  έληξε […]

Ο προπονητής είναι το Α και το Ω της ομάδας. Και πρέπει να κάνει τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα του. Ή σχεδόν τα πάντα, γιατί ο προπονητής της Κατάνια ξέφυγε εντελώς και έκανε απονενοημένο διάβημα. Τα πάντα όλα από τον μέγιστο Τζουζέπε Ραφαέλε. 

Πρωταγωνιστής  στον αγώνα   (Serie C)  που για την ιστορία  έληξε 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, ήταν ο προπονητής και μέντορας της γηπεδούχου Τζουζέπε Ραφαέλε. 

Τι κακό έκανε ο Τζουζέπε;

Τίποτα το κακό αν λειτουργείς με την παροιμιακή έκφραση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Στα χασομέρια του αγώνα και ενώ η ομάδα του κέρδιζε με το ρευστό 2-1, μπροστά στον πάγκο που βρισκόταν, ο ποδοσφαιριστής του χάνει την μπάλα και η αντίπαλη ομάδα έβγαινε σε ξαφνική αντεπίθεση, αλλά ο Τζουζέπε δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι αυτό. Και έκανε τάκλιν στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή και μάλιστα αεράτο. Το κακό στην υπόθεση είναι ότι δεν το πήρε καλά ο διαιτητής και τον απέβαλε. Και σαν μην έφτανε η ομοσπονδία τον τιμώρησε με ακόμα τέσσερεις αγωνιστικές.

Δείτε το βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!
Ελλάδα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!