Δουλειές πολλες, και απαραίτητες για τα προς το ζην. Αλλά η δουλεία που έχει ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας μας ξεπερνάει. Το όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Να τον πληρώνουν για να βλέπει την αγαπημένη του μπαλίτσα.  Ο τυχερός της υπόθεσης είναι ένας 17χρονος Ινδός που ονομάζεται Ασουίν Ράμαν και η αποκλειστική εργασία του είναι να παρακολουθεί […]

Δουλειές πολλες, και απαραίτητες για τα προς το ζην. Αλλά η δουλεία που έχει ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας μας ξεπερνάει. Το όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Να τον πληρώνουν για να βλέπει την αγαπημένη του μπαλίτσα. 

Ο τυχερός της υπόθεσης είναι ένας 17χρονος Ινδός που ονομάζεται Ασουίν Ράμαν και η αποκλειστική εργασία του είναι να παρακολουθεί ποδόσφαιρο από το σπίτι του για λογαριασμό της Νταντί Γιουνάιτεντ. Και πληρώνεται καλά. Ωραίος ο Ασουίν. 

Ένας οπαδός ζει το απόλυτο όνειρο καθώς πληρώνεται από μια ομάδα για να βλέπει ποδόσφαιρο.

Ο Ασουίν Ράμαν από το Μπάνγκαλορ της Ινδίας δουλεύει από το σπίτι του ως σκάουτ και αναλυτής για τη σκωτσέζικη ποδοσφαιρική ομάδα Νταντί Γιουνάιτεντ.

Ο 17χρονος δουλεύει για τους Σκωτσέζους από το 2019 και μιλώντας στο BBC είπε πως «ακόμα τσιμπιέμαι και δεν μπορώ να το πιστέψω».

Όπως αποκάλυψε ο αρχισκάουτ της Νταντί Γιουνάιτεντ Στίβι Γκριβ, τον προσέγγισε μέσω Twitter για να του προσφέρει δουλειά.

«Στα 13α γενέθλιά μου ξεκίνησα ένα blog και έγραψα κάποια κομμάτια, πραγματικά απαίσια, τώρα που τα ξαναβλέπω. Ο αρχισκάουτ της Νταντί Γιουνάιτεντ Στίβι Γκριβ μού έστειλε μήνυμα και με ρώτησε αν ήθελα να δουλέψω στην ομάδα».

Ο Ράμαν εξήγησε πως περνάει ατελείωτες ώρες μπροστά από την οθόνη για να παρακολουθήσει έναν παίκτη.

Παράλληλα, ο νεαρός έχει και τις σπουδές του και τόνισε πως λόγω των εξετάσεων έχει βάλει λίγο στην άκρη τη δουλειά του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ