Η πεμπτουσία στις μεταγραφές είναι μια. ΑΓΟΡΑΖΕ ΦΤΗΝΑ και ΠΟΥΛΑ ΑΚΡΙΒΑ. Δεν είναι και τόσο εύκολο στην πράξη, αλλά κάποιες ομάδες έχουν πιάσει για τα καλά το νόημα και το έχουν κάνει ευαγγέλιο στο μεταγραφικό παζάρι. Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι ομάδες. Μπενφίκα: 1,2 δισεκατομμύριο ευρώ Η Μπενφίκα είναι το ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ και Βασίλισσα […]

Η πεμπτουσία στις μεταγραφές είναι μια. ΑΓΟΡΑΖΕ ΦΤΗΝΑ και ΠΟΥΛΑ ΑΚΡΙΒΑ. Δεν είναι και τόσο εύκολο στην πράξη, αλλά κάποιες ομάδες έχουν πιάσει για τα καλά το νόημα και το έχουν κάνει ευαγγέλιο στο μεταγραφικό παζάρι. Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι ομάδες.

Μπενφίκα: 1,2 δισεκατομμύριο ευρώ

Η Μπενφίκα είναι το ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ και Βασίλισσα των πωλήσεων στις μεταγραφές. Μόνο την φετινή χρονιά με την πώληση του Ρούμπεν Ντίας στην Σίτι πήρε 75 εκ και πέρσι από την Ατλέτικο 120 εκ για τον Ζοάο Φέλιξ. Σημαντικό είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις αποφύγει να αγοράζει ακριβά, και δεν την πιάνουν εύκολα κότσο. 

Μπενφίκα - Τοντέλα: Ο αετός πέταξε στο άδειο «Ντα Λουζ» (vid) | Ποδόσφαιρο: Ευρώπη & Benfica | gazzetta.gr

Ατλέτικο Μαδρίτης: 1 δισεκατομμύριο ευρώ

Στην δεύτερη θέση οι «ροχιμπλάνκος» του μεγάλου ΤΣΟΛΟ, που την τελευταια δεκαετία έχουν έσοδα ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Ξεχωριστή περίπτωση η πώληση του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα για 126 εκατομμύρια ευρώ, με τους; “Μπλαουγκράνα” να κλαίνε τα λεφτά τους. Κάτι πάντως δείχνει να αλλάζει και μάλοον αποφάσισαν αν ρίξουν περισσότερο χρήμα στις μεταγραφές. Αν και έχουν μάθει να παίζουν με τις ρήτρες, όπως και φέτος με τον Τόμας Παρτέι. 50 εκ στο ταμέιο.

Γιουβέντους: 994 εκατομμύρια ευρώ

Η “Βέκα σενιόρα” είναι η ομάδα που σε αριθμό έχει τις περισσότερες πωλήσεις με ξεχωριστή περίπτωση του Πολ Πογκμπά που βρήκαν της Γιουνάιτεντ και της “πήραν” το 2016 110 εκ. Τα αποτελέσματα για τους Άγγλους γνωστά. Κλάμα….Η μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας ξέρει ότι πρέπει να δώσει παραπάνω χρήμα για να επανέλθει στο ΤΟΠ επίπεδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά είναι πολύ προσεκτική στις πωλήσεις της.

Τσέλσι: 989 εκατομμύρια ευρώ

Μπορεί ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς  κατά καιρούς έχει δώσει ένα σκασμό χρήματα για αγορές, αλλά τα τελευταία χρόνια δείχνει ένα καλό πρόσωπο και στις πωλήσεις με αποτέλεσμα να μικραίνει η ψαλίδα, Η Τσέλσι μόνο από τον Έντεν Αζάρ πήρε πάνω από 130 εκατομμύρια ευρώ…Και η Ρεάλ πλήρωσε τόσο χρήμα για δύο γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα. Είναι για ρεκόρ γκίνες στα πιο ακριβά γκολ του ποδοσφαίρου.

Μονακό: 969 εκατομμύρια ευρώ

Οι Μονεγάσκοι μπορεί να είναι ομάδα Ρώσου κροίσου… αλλά από πωλήσεις πολλές και καλές. Ας είναι καλά ο Ζαρντίμ που θα έπρεπε να του κάνουν εικόνισμα… Εμπαπέ, Μαρσιάλ, Λεμάρ, Ροντρίγκες και Φαμπίνιο, έφεραν 400 εκατομμύρια ευρώ. Είπατε τίποτα;

FC Barcelona - La Liga: The Bartomeu era: Boardroom scandals and embarrassments on the pitch | MARCA in English

Μπαρτσελόνα: 962 εκατομμύρια ευρώ

Ο Μπαρτομέου μπορεί να έφυγε με ελαφρά πηδηματάκια, αλλά πριν τίναξε την μπάνκα στον αέρα με αισχρές μεταγραφές χωρίς ουσιαστική αξία αλλά με πολλά χρήματα. Κάποιοι θα έφαγαν καλά όπως δείχνουν τα πράγματα. Πάλι καλά που πούλησε τον Νειμάρ 222 εκ και η προηγούμενη διοίκηση είχε κάνεις καλές πωλήσεις και υπάρχει κάποια ισορροπία.

Ρεάλ Μαδρίτης: 918 εκατομμύρια ευρώ

Οι «Βασίλισσα» των αγορών αφού είναι στο DNA της να κάνει μεγάλες μεταγραφές, αλλά στις πωλήσεις άστα βράστα.. Δεν ξέρει να πουλάει και κυριολεκτικά όταν αποφασίζει να ξεφορτωθεί την “σκαρταδούρα της¨ φτιάχνει τις υπόλοιπες ομάδες με τις τιμές πωλήσεις. Έχει πάρει υπέρ αρκετούς, και έχει πουλήσει πολλούς και έτσι παρουσιάζει 900 εκ έσοδα.

Ρόμα: 878 εκατομμύρια ευρώ

Η Ρόμα συνήθως κάνει καλές πωλήσεις πλην της καραμπινάτης περίπτωσης του Μο Σαλάχ στην Λίβερπουλ με τα 40 εκ να δείχνουν ανέκδοτο. Πήρε όμως 70 εκ για τον Αλισον Μπέκερ, και 40 από τον Μανωλά. Ομάδα που προσέχει και έχει.

Πόρτο: 876 εκατομμύρια ευρώ

Ουσιαστικά είναι ο ΜΑΣΤΕΡ της αγοράς. Ξέρει να βρίσκει ταλέντα ειδικά από την Βραζιλιάνικη αγορά και μετά βγάζει περιουσίες, από τις πωλήσεις τους. Ενδεικτικά κοιτάμε τους Μιλιτάο 55, Χάμες 50, Χουλκ 40, αν και κάθε χρόνο σχεδόν έχει έτοιμο ένα αστεράκι για πώληση. Ο Ζόρζε Νούνο Πίντο ντα Κόστα είναι ένας πρόεδρος γατόνι, που συνήθως δαγκώνει.

The Day | Vote Klopp – the man who knows how to win

Λίβερπουλ: 814 εκατομμύρια ευρώ

Ομάδα μοντέλο ειδικά τα τελευταία χρόνια που βρήκε τον Γερμανό της. Αν σκεφτούμε ότι μόνο με μια πώληση φτιάχτηκε σαν ομάδα, και μιλάμε για τον Κουτίνιο που τσέπωσε από την ΛΑΡΤΖ Μπαρτσελόνα 160 εκ κάπου εκεί το σταματάμε. Απλά για την ιστορία θυμίζουμε τις πωλήσεις των Σουάρες με 85, Στέρλινγκ με 70. Και μπορεί να επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης και της Αγγλίας, αλλά παραμένει με ένα πολύ σοβαρό πλάνο. Μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη μας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!