Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έσπασε το αήττητο για 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ρεάλ αλλά επέστρεψε άμεσα στις νίκες και ξεκίνησε να χτίζει νέο αήττητο. Σήμερα έκανε την τέταρτη σερί νίκη της και κέρδισε στο Μεντιθορότθα με το αγχωτικό 2-1 με τον Λουις […]

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έσπασε το αήττητο για 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ρεάλ αλλά επέστρεψε άμεσα στις νίκες και ξεκίνησε να χτίζει νέο αήττητο. Σήμερα έκανε την τέταρτη σερί νίκη της και κέρδισε στο Μεντιθορότθα με το αγχωτικό 2-1 με τον Λουις Σουάρες να της δίνει το φιλί της ζωής στο τέλος του αγώνα. Παραμένει πρώτη και το μεγάλο αφεντικό του φετινού τίτλου.

Και δεν τους έκανε στην Μπαρτσελόνα. Αν και έχασε κάποιους αγώνες εξαιτίας κορονοϊού, ο Σουάρες δείχνει ότι την τέχνη του παστελιού την ξέρει καλά εδώ και χρόνια, και είναι πρώτος σκόρερ στη La Liga με το ένατο τέρμα του  στο 90′, χαρίζοντας στην ομάδα του το τρίποντο με το 1-2 επί της Αλαβές.

Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1 – 2

Σπουδαία νίκη που πείθει και τους πλέον δύσπιστους πως πρέπει να λογίζεται μεγάλο φαβορί για τον τίτλο πήρε η Ατλέτικο στην έδρα της Αλαβές με 2-1 για την 17η αγωνιστική.

Ολα εξελίσσονταν τέλεια για τους Ροχιμπλάνκος μέχρι λίγο πριν το φινάλε. Ο Γιορέντε (41′) με ωραίο αριστερό και κάμποση τύχη, βρήκε δίχτυα για τέταρτη φορά, ενώ στο 62′ Ο Λαγουάρδια έγινε ο πρώτος στην Ισπανία που αποβάλλεται δύο φορές από το VAR. Οι Βάσκοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημά τους πίεσαν, είχαν δοκάρι, κάποιες ευκαιρίες και ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Φελίπε στο 84′. 

Ο Ουρουγουανός, όμως, έδωσε τη λύση για τους Μαδριλένους, που έφτασαν τους 38 βαθμούς και είναι στο +2 από τη δεύτερη Ρεάλ έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Και για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις η Ατλέτικο για πρώτη φορά από το 1996 έχει τόση μεγάλη διαφορά από την Μπάρτσα. Ήταν η χρονιά που έκανε το νταμπλ.

Έχει το πιο ισορροπημένο και βαθύ ρόστερ στην Ισπανία, στην πραγματικότητα δεν ξέρεις ποιοι είναι οι βασικοί και ποιες οι ρεζέρβες της. Αυτό επιτρέπει στον Ντιέγκο Σιμεόνε να κρατάει την ομάδα του φρέσκια και να την οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία. 

https://twitter.com/Fastgoal2/status/1345779995478806529

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι