Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έσπασε το αήττητο για 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ρεάλ αλλά επέστρεψε άμεσα στις νίκες και ξεκίνησε να χτίζει νέο αήττητο. Σήμερα έκανε την τρίτη σερί νίκη της και κέρδισε στο σπίτι της με το αγχωτικό αλλά αγαπημένο της […]

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έσπασε το αήττητο για 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ρεάλ αλλά επέστρεψε άμεσα στις νίκες και ξεκίνησε να χτίζει νέο αήττητο. Σήμερα έκανε την τρίτη σερί νίκη της και κέρδισε στο σπίτι της με το αγχωτικό αλλά αγαπημένο της σκορ 1-0 την Χετάφε και παραμένει πρώτη και το μεγάλο αφεντικό του φετινού τίτλου.

Είχαμε όμως και ένα ιστορικό ρεκόρ του μεγάλου Σιμεόνε.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά για τους περισσότερους Τσόλο, έπιασε ένα ιστορικό αριθμό παρουσίας στους πάγκους της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πεντακόσιες παρουσίες στον πάγκο της Ατλέτικο συμπλήρωσε στην αποψινή αναμέτρηση με την Χετάφε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Σε αυτά τα 500 παιχνίδια έχει απολογισμό 302 νίκες, 115 ισοπαλίες και 83 ήττες με τέρματα 845 υπέρ και 383 κατά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κοντινό πλάνο

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 1 – 0

Επικράτησε, λοιπόν, εντός έδρας με το γκολ του Λουίς Σουάρες στο ξεκίνημα που έμελλε να κρίνει το τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και στην Χετάφε. Οι «ροχιμπλάνκος» με το γκολ του Ουρουγουανού στράικερ επικράτησαν με 1-0 στο «Metropolitano» και με την τρίτη σερί νίκη τους παραμένουν στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας

Πιο δραστήρια στο πρώτο ημίχρονο η Ατλέτικο, η οποία είχε δοκάρι με τον Τομάς Λεμάρ και κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Λουίς Σουάρες ύστερα από σέντρα του Γιανίκ Φερέιρα – Καρασκό (20′), με τον Ουρουγουανό επιθετικό να φτάνει αισίως τα οκτώ γκολ σε δέκα ματς πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, όπως συνηθίζουν, ήταν πιο συντηρητικοί στο δεύτερο ημίχρονο, η Χετάφε επιχείρησε να απαντήσει, αλλά ήταν αναποτελεσματική

Και για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις η Ατλέτικο για πρώτη φορά από το 1996 έχει τόση μεγάλη διαφορά από την Μπάρτσα. Ήταν η χρονιά που έκανε το νταμπλ.

Έχει το πιο ισορροπημένο και βαθύ ρόστερ στην Ισπανία, στην πραγματικότητα δεν ξέρεις ποιοι είναι οι βασικοί και ποιες οι ρεζέρβες της. Αυτό επιτρέπει στον Ντιέγκο Σιμεόνε να κρατάει την ομάδα του φρέσκια και να την οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι