Ο Μούσα Ντεμπελέ είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, καθώς στην προπόνηση της ομάδας λιποθύμησε, με τον ίδιο να πηγαίνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Στην προπόνηση της Τρίτης (23/3) για την Ατλέτικο Μαδρίτης, υπήρχε ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό. Ο Μούσα Ντεμπελέ έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Αυτό συνέβη λόγω πτώσης […]

Ο Μούσα Ντεμπελέ είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, καθώς στην προπόνηση της ομάδας λιποθύμησε, με τον ίδιο να πηγαίνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στην προπόνηση της Τρίτης (23/3) για την Ατλέτικο Μαδρίτης, υπήρχε ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό.

Ο Μούσα Ντεμπελέ έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Αυτό συνέβη λόγω πτώσης της πίεσής του και άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Έπειτα, ακολούθησε μια σειρά από εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από Μέσα Ενημέρωσης της Ισπανίας, ο Ντεμπελέ είναι σε καλή κατάσταση, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Βέβαια, αναμένεται να περάσει από εξονυχιστικές εξετάσεις, για να σιγουρευτούν άπαντες πως δεν κινδυνεύει η υγεία, αλλά και η καριέρα του Ντεμπελέ.

Οι συμπαίκτες του τρόμαξαν σε τεράστιο βαθμό, με τον Χιμένες να φτάνει στο ασθενοφόρο πρώτος και να σηκώνει το φορείο.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης της Ατλέτικο, αποχώρησε από το προπονητικό των Μαδριλένων με το αμάξι του. Δείχνοντας μάλιστα πως τα άσχημα… πέρασαν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ