Ο λόγος για τη μεταγραφή του Ασράφ Χακίμι στην Ίντερ. Περισσότερο απ’ο,τιδήποτε, αυτή η κίνηση της Ρεάλ ήταν ένα θείο δώρο για τους «νερατζούρι». Οι περίεργες και ζημιογόνες αποφάσεις συμβαίνουν ακόμα και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες. Και στο θέμα του Ασράφ Χακίμι, η Ρεάλ Μαδρίτης το απέδειξε περίτρανα. Αλλά από την άλλη να βλέπεις της ευκαιρίες […]

Ο λόγος για τη μεταγραφή του Ασράφ Χακίμι στην Ίντερ. Περισσότερο απ’ο,τιδήποτε, αυτή η κίνηση της Ρεάλ ήταν ένα θείο δώρο για τους «νερατζούρι». Οι περίεργες και ζημιογόνες αποφάσεις συμβαίνουν ακόμα και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες. Και στο θέμα του Ασράφ Χακίμι, η Ρεάλ Μαδρίτης το απέδειξε περίτρανα. Αλλά από την άλλη να βλέπεις της ευκαιρίες και να τρέχεις να της προλάβεις όπως έκανε η Ίντερ.

Οι δημιουργικές και εκτελεστικές του ικανότητες σε συνδυασμό με την ανασταλτική του συνέπεια αποτελούν ένα πολλά υποσχόμενο κράμα για την ομάδα του Κόντε.

Οταν οι νερατζούρι ανακοίνωναν την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, τους έπιαναν όλους στον ύπνο. Μέχρι τότε δεν είχε ακουστεί κάτι για ενδιαφέρον τους, αλλά είχε ακουστεί σε όλους το όνομά του, αφού στη Ντόρτμουντ έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις. Αυτό, άλλωστε, η Ιντερ το κατάλαβε από πρώτο χέρι στο περσινό Champions League.

Δεν υπήρχε αμφιβολία, επομένως, ότι οι Μιλανέζοι έπαιρναν έναν καλό παίκτη που μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος, αλλά και πάλι είναι έκπληξη το πόσο γρήγορα να έχει προσαρμοστεί. Για να είμαστε ακριβείς, στην άμυνα είναι αλήθεια ότι έχει κάποια θέματα, το σημειώνουν όλοι και το έχει πει και ο ίδιος ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αναφέρθηκε στο πώς δουλεύει τον Χακίμι πάνω στην τακτική.

Inter Milan: Achraf Hakimi testé positif au coronavirus

Επιθετικά, πάντως, μάλλον δεν χρειάζεται να μάθει πολλά ακόμη. Το γκολ του 1-2 στο ματς με τη Ρόμα στο Olimpico, με το κακό του πόδι, δείχνει το ταλέντο του αλλά και την αυτοπεποίθησή του. Αυτή που προκύπτει από το γεγονός ότι κανείς αμυντικός στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν έχει βάλει περισσότερα γκολ από τα 6 του Χακίμι.

Ο Μαροκινός, ο οποίος παίρνει πάνω του όλη τη δεξιά πλευρά, σκοράρει με καλύτερο ρυθμό από πολλούς επιθετικούς της Serie A, ενώ παράλληλα δεν παραβλέπει να μοιράζει και ασίστ, έχοντας 4 προς το παρόν. Μέχρ να φτάσει στις 10, όσες είχε δώσει πέρυσι στη Ντόρτμουντ δηλαδή, έχει δρόμο. Στα γκολ, όμως, έχει ήδη κάνε προσωπικό ρεκόρ, αφού ποτέ δεν είχε βάλει τόσα και έχει περισσότερο από ένα γύρο του πρωταθλήματος μπροστά του.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, επομένως, ότι θα ξεπεράσει και τον Μαϊκόν, τον πλάγιο μπακ του treble, με τον οποίο είναι οι μοναδικοί δύο αμυντικοί της Ιντερ που έχουν βάλει 6 γκολ σε ένα πρωτάθλημα από το 2009-10 ως σήμερα.

https://www.youtube.com/watch?v=0dKTVs1SYX0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν