Ο Τίμο Βέρνερ δείχνει να μην μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και είναι ακόμα μακριά από τον καλό εαυτό του. Η Τσέλσι πλήρωσε το καλοκαίρι 50 εκ αλλά ακόμα το πρώην αστέρι της Λειψία δεν έχει καταφέρει να δείξει τις μεγάλες του δυνατότητες.   Πέρσι στη Μπουντεσλίγκα ο Βέρνερ έχει πραγματοποιήσει […]

Ο Τίμο Βέρνερ δείχνει να μην μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και είναι ακόμα μακριά από τον καλό εαυτό του. Η Τσέλσι πλήρωσε το καλοκαίρι 50 εκ αλλά ακόμα το πρώην αστέρι της Λειψία δεν έχει καταφέρει να δείξει τις μεγάλες του δυνατότητες.  

Πέρσι στη Μπουντεσλίγκα ο Βέρνερ έχει πραγματοποιήσει 32 συμμετοχές με 26 γκολ και οκτώ ασίστ. Στην καριέρα του ο Βέρνερ έχει δώσει 157 παιχνίδια, με απολογισμό 93 γκολ και 40 ασίστ. Έχει παίξει 29 φορές με την εθνική Γερμανίας, ενώ έχει σημειώσει έντεκα γκολ.

Έχει να βρει δίχτυα στα επτά τελευταια του παιχνίδια που ξεκίνησε ως βασικός. Το μεγαλύτερο αρνητικό σερί του το είχε με Στουτγκάρδη και Λειψία το 2016 που είχε μείνει άσφαιρος για 9 αγώνες.

Είναι και άτυχος…

Τη φετινή σεζόν, ο Τίμο Βέρνερ έχει χτυπήσει πέντε φορές τα αντίπαλα δοκάρια, κάτι που δεν έχει κατορθώσει κανένας άλλος ποδοσφαιριστής των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης…

Frank Lampard praises Chelsea forward Timo Werner for his Southampton display - The Chelsea Chronicle

Πριν λίγες μέρες σε συνέντευξη του μίλησε για την μέτρια μέχρι τώρα πορεία του.

«Πάντα υπάρχει πίεση όταν έρχεσαι σε μία νέα ομάδα. Νομίζω όμως ότι μπορεί να την χειριστώ. Δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Η πίεση είναι μεγαλύτερη βέβαια από τα προηγούμενα χρόνια αλλά θεωρώ πως οι καλοί ποδοσφαιριστές γίνονται καλύτεροι δουλεύοντας υπό αυτή την πίεση.

Η Premier League είναι διαφορετική από την Bundesliga και πιο δύσκολο πρωτάθλημα απ’ ότι το περίμενα. Η αρχή μου στην Τσέλσι ήταν καλή αλλά τώρα μετά από τόσα πολλά παιχνίδια δυσκολεύομαι λίγο. Είναι δύσκολο όταν παίζεις σερί ματς. Είναι δύσκολο να είσαι ο καλύτερος σε κάθε αγώνα αλλά δεν παύει να είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Premier League».

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ανέφερε πως του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη 

«Δεν ανησυχώ καθόλου. Κάθε επιθετικός θέλει να σκοράρει γκολ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τίμο ήταν και είναι μία εξαιρετική μεταγραφή για εμάς, δεδομένου του πρότερου αγωνιστικού του βίου. Δεν παύει, όμως, να είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε σε ένα καινούργιο πρωτάθλημα. Πρέπει να βρει χρόνο για να εξοικειωθεί με τις συνθήκες του. Νομίζω είναι υπερβολικά τα όσα ακούγονται για τον Τίμο Βέρνερ. Βοηθάει πολύ την ομάδα σε όλους τους τομείς. Όσο συνεχίζει να δουλεύει τόσο σκληρά, είμαι σίγουρος πως οι κόποι του θα ανταμειφθούν. Θα αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα συνεχώς».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν