Σε περίπτωση που η Άρσεναλ μπει σε διαδικασία πώλησης, ο ιδρυτής και CEO του Spotify, Ντάνιελ Εκ, ενδιαφέρεται για αγορά! Στις τάξεις των οπαδών της Άρσεναλ γίνονται διαδηλώσεις για αποχώρηση του Σταν Κρένκε, υπάρχει ενδιαφερόμενος! Ο δισεκατομμυριούχος Ντάνιελ Εκ, ιδρυτής και CEO του Spotify έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του. Ο ίδιος εξέφρασε μέσω twitter τα […]

Σε περίπτωση που η Άρσεναλ μπει σε διαδικασία πώλησης, ο ιδρυτής και CEO του Spotify, Ντάνιελ Εκ, ενδιαφέρεται για αγορά!

Στις τάξεις των οπαδών της Άρσεναλ γίνονται διαδηλώσεις για αποχώρηση του Σταν Κρένκε, υπάρχει ενδιαφερόμενος! Ο δισεκατομμυριούχος Ντάνιελ Εκ, ιδρυτής και CEO του Spotify έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του.

Ο ίδιος εξέφρασε μέσω twitter τα οπαδικά του αισθήματα για τους «κανονιέρηδες», δηλώνοντας πρόθυμος να μπει στα επενδυτικά πράγματα. Αν φυσικά υπάρξει πρόθεση πώλησης από τον ιδιοκτήτη του κλαμπ.

Λίγα λόγια για τον Ντάνιελ Εκ!

Ο 38χρονος επιχειρηματίας είναι γεννημένος στη Στοκχόλμη. Με την περιουσία του να ανέρχεται στα 4,7 δις ευρώ, σύμφωνα με το Forbes.

Από το 2006 κι έπειτα έγινε γνωστός, έτος όπου ιδρύθηκε το Spotify. Το 2017, το «Billboard» τον ονόμασε ως το πιο ισχυρό άνθρωπο στη μουσική βιομηχανία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ