Ο Πίρλο είναι νέος προπονητής, αλλά με τρελές παραστάσεις ως ένας θρυλικός ποδοσφαιριστής, αλλά η μονομαχία του με τον Κόντε είναι πολύ ξεχωριστή. Θα βρει τον προπονητή που τον είχε στην Γιουβέντους στο ξεκίνημα της μεγάλης κυρίαρχης της, από το 2011 και μετά. Ο προβληματισμός που υπήρχε στην Βέκα Σινιόρα με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα […]

Ο Πίρλο είναι νέος προπονητής, αλλά με τρελές παραστάσεις ως ένας θρυλικός ποδοσφαιριστής, αλλά η μονομαχία του με τον Κόντε είναι πολύ ξεχωριστή. Θα βρει τον προπονητή που τον είχε στην Γιουβέντους στο ξεκίνημα της μεγάλης κυρίαρχης της, από το 2011 και μετά.

Ο προβληματισμός που υπήρχε στην Βέκα Σινιόρα με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της, αλλά κυρίως από το αγωνιστικό της πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα πορείας της, άλλαξαν μετά την μεγάλη νίκη εκτός επί της Ίντερ αλλά και πιο παλιά με το μεγάλο διπλό επί της Μπαρτσελόνα, που  έδειξαν ότι οι δυνατότητες υπάρχουν. 

Ο Αντρέα Πίρλο που είναι νέος προπονητής μεν, αλλά ο κύριος υπεύθυνος της Γιουβέντους δε, θέλει να ανακατέψει την τράπουλα, αλλά του λείπουν μερικά χαρτιά και ζήτησε να έρθουν στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Άλλωστε ούτε μισό χρόνο δεν έχει καλά καλά για να μπορέσει να περάσει το δικό του στυλ παιχνιδιού, αν και στην πρόβλεψη του, το καλοκαίρι, για τον Ρονάλντο ότι θα τον κάνει να βάζει περισσότερα γκολ έπεσε μέσα.

Σε συνέντευξη του πριν τον μεγάλο αγώνα με την Ίντερ έκανε και μια αποκάλυψη:

“Περιμένω να δω μία επιθετική Ίντερ που θα θέλει να επιβάλλει το τέμπο του αγώνα αλλά είμαστε Γιουβέντους, οπότε επιθυμούμε να πάμε στο Σαν Σίρο με το δικό μας στιλ παιχνιδιού, απαλλαγμένοι από πίεση

Δεν θα πρέπει να υπάρχει φόβος, ούτε ταπεινότητα. Θα πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό μας. Είμαστε Γιουβέντους και επιβάλλεται να είμαστε συνηθισμένοι σε κόσμο που μας βάζει πίεση.

Η νίκη θα μας δώσει τεράστια ώθηση, που δεν θα είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές φιλοσοφίες αυτή τη στιγμή, αλλά αμφότερες οι ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για το τίτλο”

“Ο Κόντε και εγώ έχουμε δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, για αυτό το λόγω άλλωστε τα πάμε πολύ καλά. Μιλήσαμε πριν από την έναρξη της σεζόν, υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ μας.

Έγραψε ιστορία στην Γιουβέντους και έμαθα πολλά από αυτόν, οπότε θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ο Κοντέ είναι ο πρώτος άνθρωπος που με έκανε να θέλω να γίνω προπονητής. Είναι σπουδαίο άτομο εκτός από σπουδαίος προπονητής, αλλά την Κυριακή θα είμαστε αντίπαλοι”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι