Ο Κέιλεμπ Σουάνιγκαν καταδικάστηκε στις ΗΠΑ για κατοχή και διακίνηση σε ναρκωτικά. Παράλληλα, αυτό που σοκάρει είναι πως έχει γίνει και αγνώριστος εμφανισιακά. Το 2015 ο Κέιλεμπ Σουάνιγκαν είχε έρθει στην Ελλάδα ως μέλος της Εθνικής U19 των ΗΠΑ. Σε μια ομάδα που έσφυζε από ταλέντο, κατακτώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κρήτη. Περίπου έξι χρόνια […]

Ο Κέιλεμπ Σουάνιγκαν καταδικάστηκε στις ΗΠΑ για κατοχή και διακίνηση σε ναρκωτικά. Παράλληλα, αυτό που σοκάρει είναι πως έχει γίνει και αγνώριστος εμφανισιακά.

Το 2015 ο Κέιλεμπ Σουάνιγκαν είχε έρθει στην Ελλάδα ως μέλος της Εθνικής U19 των ΗΠΑ. Σε μια ομάδα που έσφυζε από ταλέντο, κατακτώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κρήτη.

Περίπου έξι χρόνια μετά, στα 24 του ο άλλοτε ταλαντούχος φόργουορντ θα περάσει την πόρτα της φυλακής. Καταδικασμένος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο απόφοιτος του κολλεγίου του Πέρντιου συνελήφθη τον Δεκέμβριο για κατοχή και διακίνηση 2 κιλών μαριχουάνας ενώ πάνω του βρέθηκαν και 3.415 δολάρια.

+80 Κιλά

 

Το δικαστήριο του επέβαλε φυλάκιση 180 ημερών με αναστολή και την υποχρέωση να περάσει από πρόγραμμα αποτοξίνωσης
Χαρακτηριστική είναι και η δραματική αλλαγή στον σωματότυπο του Σουάνιγκαν, καθώς έβαλε 80 κιλά και πλέον έχει φτάσει τα 180.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ