Τι ακριβώς συμβαίνει με την φετινή Ρεάλ; Δεν μπορεί να βγάλει το καλό της πρόσωπο και το κυριότερο δεν τρομάζει πια τους αντιπάλους της. Ο Ζιντάν δεν μπορεί να πάρει από τους παίχτες που έχει το κάτι παραπάνω, ή ορισμένοι από αυτός δεν μπορούν; Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε χτυπήσει το καμπανάκι στον Ζιντάν και τώρα […]

Τι ακριβώς συμβαίνει με την φετινή Ρεάλ; Δεν μπορεί να βγάλει το καλό της πρόσωπο και το κυριότερο δεν τρομάζει πια τους αντιπάλους της. Ο Ζιντάν δεν μπορεί να πάρει από τους παίχτες που έχει το κάτι παραπάνω, ή ορισμένοι από αυτός δεν μπορούν; Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε χτυπήσει το καμπανάκι στον Ζιντάν και τώρα θα χτυπήσει η καμπάνα;

Στους δύο τελευταίους αγώνες αυτό με τα πέναλτι που δίνει στους αντιπάλους της η Ρεάλ αρχίζει να γίνεται ένα κακόγουστο αστείο. Στον σημερνό της αγώνα παραχώρησε το τέταρτο πέναλτι και ήταν η αιτία των χαμένων βαθμών.

Η αδυναμία της Ρεάλ Μαδρίτης να αμυνθεί σωστά μέσα στην περιοχή της, της στερεί πολύτιμους βαθμούς και την κάνει να βλέπει την κορυφή από απόσταση. Μετά από τα τρία πέναλτι που παραχώρησε στο Μεστάγια στην συντριβή από την Βαλένθια, η βασίλισσα δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ, ξανά από ένα πέναλτι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Στο δεύτερο λεπτό ο Μαριάνο Ντίας που είχε να ξεκινήσει ενάμιση χρόνο στην ενδεκάδα, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες Μπενζεμά, Γιόβιτς και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η είσοδος στο παιχνίδι των Εστουπινιάν, Τσοκουέζε ανέβασε τους γηπεδούχους, με τον τελευταίο να κερδίζει πέναλτι από τον Κουρτουά (75’). Ο Ζεράρδ Μορένο εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1, μάλιστα ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 λίγο αργότερα.

https://www.youtube.com/watch?v=Cj24uVac_u4

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик