Μια εποχή παραλίγο να μας γίνει συνήθεια στην Ελλάδα να πέφτει το ρεύμα κατά την διάρκεια του αγώνα. Αλλά να δούμε κάτι τέτοιο και μάλιστα την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής μόλις έχει σουτάρει την μπάλα από την άσπρη βούλα, ποτέ.  Στην ποδοσφαιρομάνα Μάλτα και τον αγώνα Μάρσα – Σεντ Άντριους για το πρωτάθλημα της πρώτης […]

Μια εποχή παραλίγο να μας γίνει συνήθεια στην Ελλάδα να πέφτει το ρεύμα κατά την διάρκεια του αγώνα. Αλλά να δούμε κάτι τέτοιο και μάλιστα την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής μόλις έχει σουτάρει την μπάλα από την άσπρη βούλα, ποτέ. 

Στην ποδοσφαιρομάνα Μάλτα και τον αγώνα Μάρσα – Σεντ Άντριους για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και με το σκορ να είναι στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων είχαμε το τρελό σκηνικό.

Βρισκόμαστε στο 60΄λεπτο του αγώνα και οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει πέναλτι και έχουν την μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουν ουσιαστικά την νίκη κάνοντας το 3-0. Η μπάλα στήνεται στην άσπρη βούλα και ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έχει πάρει την θέση για να εκτελέσει το πέναλτι.

Παίρνει την ανάλογη φόρα, σουτάρει και……ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ στο γήπεδο. Πίσσα σκοτάδι.

Ο διαιτητής σε ένα περιβάλλον απόλυτου σκότους διέκοψε τον αγώνα και τελικά θα επαναληφθεί από το χρονικό σημείο της διακοπής. 61′ λεπτό

Για την ιστορία δεν μπορέσαμε να μάθουμε ένα το πέναλτι ήταν εύστοχο, αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον να διαπιστωθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα