Τα μέτρα που υπάρχουν για τον κορονοϊό μάλλον από ότι φαίνεται δεν κάνουν καλή δουλειά για τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε (κρατηθείτε) 26 φορές θετικός. Έλα νινί στον τόπο σου … Τι άλλο κουφό θα ακούσουμε. Πραγματικά αυτά που συμβαίνουν με το μυστήριο του κορονοϊού μας ξεπερνάει.  Ο Σέρτσιο Ρομπέρτο θα ακούει κορονοϊό και θα τρέχει. […]

Τα μέτρα που υπάρχουν για τον κορονοϊό μάλλον από ότι φαίνεται δεν κάνουν καλή δουλειά για τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε (κρατηθείτε) 26 φορές θετικός. Έλα νινί στον τόπο σου … Τι άλλο κουφό θα ακούσουμε. Πραγματικά αυτά που συμβαίνουν με το μυστήριο του κορονοϊού μας ξεπερνάει. 

Ο Σέρτσιο Ρομπέρτο θα ακούει κορονοϊό και θα τρέχει.

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο λίγο μετά τον τραυματισμό του, όπως ανέφερε ο σύλλογος σε επίσημη ιατρική έκθεση, βρέθηκε θετικός και στον κορονοϊό.

Το πρόγραμμα Esport 3, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού μετά το πρώτο θετικό τεστ βρέθηκε έως και 26 φορές θετικός, οπότε δεν μπορούσε να κάνει την αποθεραπεία του στο προπονητικό κέντρο.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα έκανε όλη την αποθεραπεια στο σπίτι του. Έτσι, στη τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, ο Ισπανός αμυντικός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ήταν το πρώτο του ματς έπειτα από δύο μήνες απουσίας λόγω σοβαρού μυϊκού τραυματισμού στον δεξιό μηρό. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε 26 φορές θετικός στον κορονοϊό και έπρεπε να δώσει δύο συνεχόμενα αρνητικά τεστ για να πατήσει εκ νέου χορτάρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ