Οπαδοί της σκωτσέζικης Αμπερντίν έφτιαξαν ένα ψεύτικο προφίλ προπονητή, με μια στοιχηματική να τον θεωρεί… υπαρκτό και να τον βάζει στους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία. Πραγματικά, αυτά… δε γίνονται. Ή μάλλον, τελικά συμβαίνουν! Ακόμη και επαγγελματίες μπορεί να ξεγελαστούν απ’ το διαδίκτυο. Η σκωτσέζικη στοιχηματική εταιρεία «Sky Bet», την πάτησε κανονικά. Αμπερντίν: Τρελό χουνέρι […]

Οπαδοί της σκωτσέζικης Αμπερντίν έφτιαξαν ένα ψεύτικο προφίλ προπονητή, με μια στοιχηματική να τον θεωρεί… υπαρκτό και να τον βάζει στους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία.

Πραγματικά, αυτά… δε γίνονται. Ή μάλλον, τελικά συμβαίνουν!

Ακόμη και επαγγελματίες μπορεί να ξεγελαστούν απ’ το διαδίκτυο. Η σκωτσέζικη στοιχηματική εταιρεία «Sky Bet», την πάτησε κανονικά.

Αμπερντίν: Τρελό χουνέρι των οπαδών… 

Λίγες ημέρες πριν, η σκωτσέζικη ομάδα έμεινε χωρίς προπονητή. Οι οπαδοί, για πλάκα έφτιαξαν ένα ψεύτικο προφίλ στο γνωστό σε όλους, Wikipedia.

Ο «προπονητής» αυτός λεγόταν Ρος Νίκολσον, με την εταιρεία να μπερδεύεται και να θεωρεί πως πρόκειται υπαρκτό πρόσωπο. Και προφανώς, τον συμπεριέλαβε στους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το αστείο σε όλο αυτό είναι πως κάποιοι πόνταραν στο εν λόγω «πρόσωπο», το οποίο δεν υπήρχε καν! Κανείς δεν ξέρει, εάν τα χρήματά τους επεστράφησαν.

Εν τω μεταξύ, ανάμεσα στα υποψήφια ονόματα βρίσκεται και εκείνο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα.

Δείτε τους… υποψήφιους:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ