Νηστικό αρκούδι δε χορεύει λέει ο σοφός λαός, και ταιριάζει γάντι στην ομάδα της Ράγιο Βαγεκάνο που έχει ξεχάσει τις διατροφικές ανάγκες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Αντί για το κανονικό γεύμα η ομάδα πήγε να την βγάλει με ένα σάντουιτς με ζαμπόν ήταν η αιτία οι παίχτριες της ομάδας να τα πάρουν άσχημα στο κρανίο  […]

Νηστικό αρκούδι δε χορεύει λέει ο σοφός λαός, και ταιριάζει γάντι στην ομάδα της Ράγιο Βαγεκάνο που έχει ξεχάσει τις διατροφικές ανάγκες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Αντί για το κανονικό γεύμα η ομάδα πήγε να την βγάλει με ένα σάντουιτς με ζαμπόν ήταν η αιτία οι παίχτριες της ομάδας να τα πάρουν άσχημα στο κρανίο 

Το γεγονός πως δόθηκε στις παίκτριες ένα σάντουιτς με ζαμπόν μετά από ένα ματς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη γυναικεία ομάδα. Βλέπουν τις τεράστιες διακρίσεις σε σχέση με την αντρική ομάδα και ετοιμάζονται για απεργία.

Την απεργία σκέφτονται οι παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Ράγιο Βαγεκάνο για τη μεταχείριση που έχουν από τους ανθρώπους της ομάδας σε σχέση με την ανδρική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα μετά τον αγώνα τους με την Λεβάντε και την βαριά ήττα με 5-1 οι φροντιστές της ομάδας αντί για το κανονικό γεύμα που θα έπρεπε να τους δώσεις ουσιαστικά τους έδωσε ένα τοστ με λίγο ζαμπόν, και οι παίχτριες εξοργίστηκαν.

Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν το γεύμα που τους έδωσαν μετά την ήττα από τη Λεβάντε με 5-1, όπου ήταν ένα σάντουιτς με ζαμπόν.

«Είναι ελίτ αθλήτριες αλλά δεν τους φέρονται ανάλογα. Η γυναικεία ομάδα της Ράγιο έχει κουραστεί από τις συνθήκες και σκέφτεται να μην πάνε στο Σαν Σεμπάστιαν, καθώς στο τελευταίο εκτός έδρας τους έδωσαν να φάνε αυτό» έγραψε η ρεπόρτερ.

Η ομάδα από την πλευρά της δήλωσε ότι οι γιατροί της ομάδας έδωσαν το οκ ότι είναι ένα κανονικό γεύμα!!!

Ο ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας της Ράγιο, Χοσέ Άνχελ Πόθο, είπε «μετά το ματς πρέπει να τρως ένα καλό γεύμα, όχι το σάντουιτς που είδα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ