Ήταν να μην ξεκινήσει το νέο αστέρι της Τσέλσι. Με χατ τρικ και έπεται συνέχεια. Πολυβόλο είναι..όχι περίστροφο παλαιάς κοπής! Ο 21χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 11/06/1999) κόστισε 80 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι και απόψε βάλθηκε να ξεκινήσει την απόσβεση. Τρία επίσημα παιχνίδια χρειάστηκε ο Κάι Χάβερτς για να ανοίξει λογαριασμό με την Τσέλσι και το κατάφερε εντυπωσιακά. Ο Γερμανός σταρ των Μπλε ήταν […]

Ήταν να μην ξεκινήσει το νέο αστέρι της Τσέλσι. Με χατ τρικ και έπεται συνέχεια. Πολυβόλο είναι..όχι περίστροφο παλαιάς κοπής!

Ο 21χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 11/06/1999) κόστισε 80 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι και απόψε βάλθηκε να ξεκινήσει την απόσβεση.

Τρία επίσημα παιχνίδια χρειάστηκε ο Κάι Χάβερτς για να ανοίξει λογαριασμό με την Τσέλσι και το κατάφερε εντυπωσιακά. Ο Γερμανός σταρ των Μπλε ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην άνετη νίκη με 6-0 επί της Μπάρνσλεϊ, πετυχαίνοντας το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του με γκολ στο 28′, το 55′ και το 65′.

Από κει και πέρα, τα γκολ των Έιμπραχαμ, Μπάρκλεϊ και Ζιρού συνετέλεσαν στο τελικό σκορ, με το οποίο η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ πήρε την πρόκριση και θα αντιμεωπίσει τον νικητή του Λέιτον Όριεντ-Τότεναμ.

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι Ασπιρίνες έβαλαν στα ταμεία τους 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Χάβερτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι μέχρι το 2025. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ