Η φετινή χρονιά δεν μπορούμε να πούμε πως κύλησε ιδανικά για τη Λίβερπουλ. Δεν κατακτήθηκε κάποιο τρόπαιο, με τη Μάντσεστερ Σίτι να της παίρνει τα σκήπτρα στην Αγγλία. Οι «κόκκινοι» ωστόσο δουλεύουν σκληρά για να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα διεκδικήσει τίτλους. Όλα ξεκινάνε από τον τερματοφύλακα φυσικά και ο Γιούργκεν Κλοπ […]

Η φετινή χρονιά δεν μπορούμε να πούμε πως κύλησε ιδανικά για τη Λίβερπουλ. Δεν κατακτήθηκε κάποιο τρόπαιο, με τη Μάντσεστερ Σίτι να της παίρνει τα σκήπτρα στην Αγγλία. Οι «κόκκινοι» ωστόσο δουλεύουν σκληρά για να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα διεκδικήσει τίτλους. Όλα ξεκινάνε από τον τερματοφύλακα φυσικά και ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Άλισον Μπέκερ.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είναι βασικός και αναντικατάστατος Ο Άλισον έχει 130 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ κι έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ. Mετά το Κόπα Αμέρικα θα καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Την εφετινή σεζόν ο έμπειρος γκολκίπερ πραγματοποίησε 42 συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια της Λίβερπουλ. Μάλιστα, ευτύχησε να πανηγυρίσει και ένα γκολ, σε εκείνο το ματς με τη Γουέστ Μπρομ. Ήταν ένα τέρμα βάλσαμο για τους «κόκκινους» μιας και κατάφεραν έστω κι έτσι να πάρουν σημαντικό διπλό στην προσπάθειά τους για είσοδο στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Το τρέχον συμβόλαιο του Άλισον λήγει το 2024, αλλά η Λίβερπουλ επιθυμεί ακόμα και τόσο νωρίς να το ανανεώσει. Με σκοπό να έχει για πολλά χρόνια ακόμα τον παίκτη στο ρόστερ της. Και συνάμα τη σταθερότητα στα γκολπόστ της.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик