Το μετεωρολογικό φαινόμενο «Φιλομένα» που έχει χτυπήσει την Ισπανία το τελευταίο 2ημερο, οδηγεί πολλούς αγώνες σε αναβολή στην La Liga. Ηδη στη Μαδρίτη δεν θα γίνουν αγώνες, και ευκαιρία για τον ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο σε αυτό το εξτρά ρεπό που έχει να διασκεδάσει με τα χιόνια, παρέα με την σύντροφο του. Πως αντέχεις ρε παιδί […]

Το μετεωρολογικό φαινόμενο «Φιλομένα» που έχει χτυπήσει την Ισπανία το τελευταίο 2ημερο, οδηγεί πολλούς αγώνες σε αναβολή στην La Liga. Ηδη στη Μαδρίτη δεν θα γίνουν αγώνες, και ευκαιρία για τον ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο σε αυτό το εξτρά ρεπό που έχει να διασκεδάσει με τα χιόνια, παρέα με την σύντροφο του. Πως αντέχεις ρε παιδί μου. Μόνο που σε βλέπω κρυώνω.

Σε όλους αρέσει το παιχνίδι με το χιόνι, και ειδικά σε περιοχές που δεν το βλέπουν πολύ συχνά, Ο Γιορέντε της Ατλέτικο μετά το αναπάντεχο ρεπό που του παρουσιάστηκε από την αναβολή του αγώνα της ομάδας του με την Μπιλμπάο εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία και βγήκε μαζί με την σύντροφο του για παιχνίδια….ΟΧΙ..για ηλιοθεραπειά μες τα χιόνια βγήκε ο αθεόφοβος και λογικό ήταν να προκαλέσει με τις φώτο και το βίντεο που ανέβασε. Χαρας το κουράγιο σου Μάρκος.

Παρέα στην ακραία αυτή ηλιοθεραπεία έκανε στον Ισπανό διεθνή η πανέμορφη σύντροφός του, Πατρίθια Νοάρμπε, που είναι γυμνάστρια στο επάγγελμα, αλλά όπως φαίνεται δεν απολαμβάνει με την ιδια χαρά την ακραία ηλιοθεραπεία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paddy (@paddy.8)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ