Η Τσέλσι μετά το μεταγραφικό κρεσέντο του καλοκαιριού έχει σκοπό να ταράξει τα νερά και στο μεταγραφικό, παράθυρο του Ιανουαρίου. Ένας από τους βασικούς στόχος της ομάδας του Λάμπαρντ είναι ο  Ντέκλαν Ράις της Γουεστ Χαμ, με τις διαπραγματεύσεις να είναι ανοιχτές ακόμα, αλλά το αντίτιμο των 70 εκ που ζητούν τα “σφυριά” είναι τροχοπέδη […]

Η Τσέλσι μετά το μεταγραφικό κρεσέντο του καλοκαιριού έχει σκοπό να ταράξει τα νερά και στο μεταγραφικό, παράθυρο του Ιανουαρίου. Ένας από τους βασικούς στόχος της ομάδας του Λάμπαρντ είναι ο  Ντέκλαν Ράις της Γουεστ Χαμ, με τις διαπραγματεύσεις να είναι ανοιχτές ακόμα, αλλά το αντίτιμο των 70 εκ που ζητούν τα “σφυριά” είναι τροχοπέδη για την υλοποίηση της μεταγραφής. 

Οι άνθρωποι της Τσέλσι προχώρησαν στο PLAN B και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ της Ντόρτμουντ που πρόσφατα εγινε και ο νεότερος ποδοσφαιριστής που κλήθηκε στην Εθνική Αγγλίας. Έχει καταφέρει να είναι στην βασική ομάδα της Ντόρτμουντ και γενικά η πορεία του είναι καυτή. Να υπενθυμίσουμε ότι η Γερμανική ομάδα για να τον αποκτήσει είχε δώσει το καλοκαίρι 23 εκ στην Μπέρμιγχαμ, και η Τσέλσι θέλει να φέρει το νεαρό αστέρι πίσω στο νησί.

Ποιος είναι ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ;

Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που ποτέ δεν έπαιξε βάση της ηλικίας του και είναι η ακριβότερη μεταγραφή νεαρού παίχτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, κλήθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Οι μεγάλες δυνατότητες που τις είχε δείξει στις μικρότερες Εθνικές ομάδας, αλλά και στην Ντόρτμουντ και η απουσία του Τζέιμς Γουόρντ – Πρόους, άνοιξαν τον δρόμο για την μεγάλη Εθνική. Η πορεία προς την κορυφή για τον Τζουντ συνεχίζεται!

Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Ο 17χρονος άσος της Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία! (pic, vid)

Αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον νέο Ντέλε Άλι, αλλά στην πραγματικότητα, ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ είναι ένα εκλεκτισμένο και γεμάτο ταλέντο χαφ Όταν η  Μπέρμιγχαμ τον έδωσε στην Ντρόρτμουντ απέσυρε τον αριθμό του και η εθνική Αγγλίας στην ομάδα των νέων του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Υπερβολικές ενέργειες, για ένα 17χρονο παιδί που έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Αύγουστο ή όλα αυτά και ακόμα περισσότερα τα αξίζει;

Ένας αρκετά αθλητικός νέος ποδοσφαιριστής με ύψους 1.85, (συνεχίζει να ψηλώνει) και είναι box-to-box μέσος, που αν και αρκετά μικρός μπορεί και  ανταγωνίζεται σχετικά εύκολα τους πιο μεγαλύτερος αλλά και με περισσότερη εμπειρία αντιπάλους του.

Στα 13 το ντεμπούτο το στις εθνικές της Αγγλίας, με την U15. Στα 14 έπαιζε με τους 18χρονους και στα 16 στην Championship. Πριν ‘κλείσει’ τα 17συνέχισε την ανοδική του πορεία στο εργοστάσιο ποδοσφαίρου της Ντόρτμουντ. Ο 17χρονος το καλοκαίρι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο για 28,5 εκατ. ευρώ.

Και ξεκίνησε! Ιστορία έγραψε ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ  στο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο την Ντούισμπουργκ, καταφέρνοντας να σκοράρει στην πρώτη μισή ώρα και γράφτηκε με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της Ντόρτμουντ αφού έγινε ο νεότερος σκόρερ στα 110 χρόνια ιστορίας της

Ο «ΝΕΟΣ ΣΤΙΒΕΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ»
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζερμέιν Πέναντ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπέρμιγχαμ, όσο και της Λίβερπουλ.

«Μοιάζει σαν έναν νεαρό Στίβεν Τζέραρντ», δήλωσε νωρίτερα μέσα στη χρονιά για το στιλ του 17χρονου. «Είναι εκρηκτικός, μπορεί να σηκωθεί πολύ ψηλά, να σκοράρει, να δώσει ασίστ. Είναι ένας φανταστικός νεαρός παίκτης».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν