Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Κριστιάνο στο ποδόσφαιρο, που έφτασε τα 750 γκολ στην μεγάλη καριέρα του. Μια φοβερή σύμπτωση για το ιστορικό γκολ του Ρονάντο,  είναι ότι είχε πέτυχε το γκολ Νο 750 εναντίον της ομάδας που πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στο Champions League (Νοέμβριος του 2007, Γιουνάιτεντ-Ντιναμό Κιέβου). Only the third player […]

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Κριστιάνο στο ποδόσφαιρο, που έφτασε τα 750 γκολ στην μεγάλη καριέρα του. Μια φοβερή σύμπτωση για το ιστορικό γκολ του Ρονάντο,  είναι ότι είχε πέτυχε το γκολ Νο 750 εναντίον της ομάδας που πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στο Champions League (Νοέμβριος του 2007, Γιουνάιτεντ-Ντιναμό Κιέβου).

Ο Πορτογάλος, που είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League και πλέον είναι θέμα χρόνου να γίνει ο πρώτος σκόρερ γενικά στην ιστορία του αθλήματος. Τα 750 γκολ ήρθαν σε 1.028 ματς με Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Εθνική Πορτογαλίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, κείμενο που λέει "GOALS ာ CRISTIANO RONALDO HAS SCORED 750 CAREER GOALS"

Το πιο εύκολο, πιθανόν, γκολ της καριέρας του είναι κι ένα από τα πιο ιστορικά για την κληρονομιά του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε με κενή εστία για το 2-0 της Γιουβέντους κόντρα στη Φερεντσβάρος, σπρώχνοντας απλά τη μπάλα για να περάσει τη γραμμή της εστίας.

Μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις και παράσημα για τον Κριστιάνο Ρονάντο που συνεχίζει να γράφει ιστορία. Ο Κριστιάνο έφτασε τα 29 γκολ το 2020 και έγινε ο πρώτος σκόρερ στα πέντε μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σαν το παλιό καλό κρασί!

Μια ακόμα διάκριση για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ καθώς κατέκτησε το Golden Foot Award για το 2020, βάση της μεγάλής ψηφοφορίας των οπαδών

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι