Ως γνωστόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι αγώνες μέχρι στιγμής στην Αγγλία έχουν διεξαχθεί μπροστά από άδειες κερκίδες από τότε που το ποδόσφαιρο επέστρεψε. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό της χώρας. Αυτό αναφέρεται σε αποκλειστικό δημοσίευμα της ‘’telegraph’’. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον και η επιστροφή έχει δρομολογηθεί […]

Ως γνωστόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι αγώνες μέχρι στιγμής στην Αγγλία έχουν διεξαχθεί μπροστά από άδειες κερκίδες από τότε που το ποδόσφαιρο επέστρεψε. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό της χώρας.

Αυτό αναφέρεται σε αποκλειστικό δημοσίευμα της ‘’telegraph’’. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον και η επιστροφή έχει δρομολογηθεί για τις 3 Δεκεμβρίου, και θα εφαρμοστεί για το ποδόσφαιρο, αλλά και για Ράγκμπι, Ιππόδρομο.

Η απόφαση θα έχει ισχύ για γήπεδα σε περιοχές που δεν έχουν χαρακτηριστεί κόκκινες, και το μέγιστο θα είναι οι 4,000 θεατές σε ανοιχτά γήπεδα, και 2.000 για τα κλειστά γήπεδα.

Για να συμμορφωθούν με τα πρωτόκολλα παρακολούθησης και ανίχνευσης, όλοι οι θαυμαστές θα πρέπει να παρουσιάσουν ταυτότητα με φωτογραφία που ταιριάζει με το όνομα στο εισιτήριό τους κατά την άφιξή τους στο γήπεδο.

Μάσκα, απόσταση και θερμομέτρηση

Ο αγώνας θα επιτρέψει στην κυβέρνηση και τους συλλόγους να δοκιμάσουν μεθόδους για να διατηρήσουν τους οπαδούς ασφαλείς μέσα στα γήπεδα, καθώς και να εφαρμόσουν διαδικασίες, επιτρέποντας παράλληλα σε μειωμένο αριθμό υποστηρικτών να επιστρέψουν σε επαγγελματικούς αθλητικούς χώρους με όσο το δυνατόν μικρότερο κίνδυνο.

Οι φίλαθλοι θα φοράνε μάσκα, θα έχουν απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους και θα θερμομετρηθούν πριν την είσοδό τους. Η έναρξη της προσέλευσης των φιλάθλων είναι προγραμματισμένη για τις 3 Δεκεμβρίου

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ