Η Diana Ross είναι αναμφίβολα η μεγάλη κυρία της αμερικανικής μουσικής. Γεννημένη το 1944 στο Detroit, το ταλέντο της δεν άργησε να φανεί και πολύ σύντομα ξεκίνησε η επιτυχημένη καριέρα της.

Τα τραγούδια της αγαπήθηκαν από τον κόσμο και το 1988 εντάχθηκε στο «Rock and Roll Hall of Fame». Έχει επίσης ανακηρυχθεί ως η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνιδα στην ιστορία της μουσικής από το Guinness Book of World Records το 1993.

Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τόσο ενεργή στον μουσικό χώρο, όμως και πάλι όλες οι συναυλίες της Ross ήταν πάντα γεμάτες με τους θαυμαστές της. Είναι η ζωντανή απόδειξη λοιπόν ότι οι αληθινές ντίβες δεν ξεχνιούνται ποτέ. Επιθυμώντας να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στο πιστό κοινό της που την στήριζε τόσα χρόνια, επιστρέφει μετά από 15 χρόνια με το καινούριο studio album της.

Το νέο άλμπουμ

“Αυτή η συλλογή τραγουδιών είναι το δώρο μου για εσάς, με εκτίμηση και αγάπη. Είμαι αιώνια ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ηχογραφήσω αυτήν την υπέροχη μουσική αυτή την περίοδο”, αποκάλυψε η ίδια σχετικά με το νέο της εγχείρημα. “Αφιερώνω αυτά τα τραγούδια αγάπης σε όλους εσάς, τους ακροατές. Καθώς ακούτε τη φωνή μου, ακούτε την καρδιά μου”, συμπλήρωσε.

Το νέο album της Diana Ross λέγεται “Thank You” και σηματοδοτεί τη δυναμική επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα. Ηχογραφήθηκε στο σπίτι της κατά τη διάρκεια του lockdown και θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου μέσω της Decca.