Αντίδραση κόντρα σε όλους από τη Μπόκα Τζούνιορς! Ο πρόεδρος της ομάδας, έχει ανοίξει μια τρομερή κόντρα απέναντι σε όλους μετά την «σφαγή» της Μπόκα Τζούνιορς. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες που σήμανε και τον αποκλεισμό της από τη διοργάνωση.

Μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα με την Ατλέτικο Μινέιρο στην Βραζιλία ακολούθησαν σκηνές άπειρου κάλους, με παίκτες, επιτελείο και διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς να πετάνε αντικείμενα και να επιτίθενται σε διαιτητές, αντίπαλο σταφ-διοίκηση και αστυνομία και να περνάνε ένα 12ωρο με το πούλμαν τους έξω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, δίνοντας καταθέσεις για όσα συνέβησαν.

Γενικότερα, η Μπόκα Τζούνιορς έχει φρικτά παράπονα από την αντιμετώπιση της διαιτησίας σε Κόπα Αμέρικα. Αλλά και από την ομοσπονδία της Αργεντινής. Θεωρώντας πως είναι απροστάτευτη.
Κάπως έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δύο σκέψεις ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Η πρώτη σκέψη είναι να κατέβει η Μπόκα Τζούνιορς με παίκτες από την ομάδα νέων στο πρωτάθλημα.

Η δεύτερη σκέψη είναι να μην κατέβει άλλο στο πρωτάθλημα. Εάν συμβεί αυτό κόντρα στην Μπάνφιλντ, τότε θα έχει αφαίρεση τριών βαθμών, θα χάσει 3-0 το ματς στα χαρτιά και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Αν αποφασίσει δε, πως δεν θα κατέβει ούτε στο επόμενο παιχνίδι με την Σαν Λορέντσο, τότε αναμένεται η ομοσπονδία να υποβιβάσει την ιστορική ομάδα από το Μπουένος Άιρες, κάτι που θα αποτελέσει… βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!