Την μεγάλη απόφαση να χωρίσει από τον…εαυτό της, προκειμένου να ρίξει όλη την προσοχή της στο Καρναβάλι του Σάο Πάολο το 2022, πήρε Cristiane Galera. Η Βραζιλιάνα ηθοποιός και μοντέλο λίγους μήνες πριν είχε “παντρευτεί” την ίδια. Η 34χρονη Cristiane Galera αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει στο “διαζύγιο” μετά την επιστροφή της από το Λονδίνο. Εκεί […]

Την μεγάλη απόφαση να χωρίσει από τον…εαυτό της, προκειμένου να ρίξει όλη την προσοχή της στο Καρναβάλι του Σάο Πάολο το 2022, πήρε Cristiane Galera. Η Βραζιλιάνα ηθοποιός και μοντέλο λίγους μήνες πριν είχε “παντρευτεί” την ίδια.

Η 34χρονη Cristiane Galera αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει στο “διαζύγιο” μετά την επιστροφή της από το Λονδίνο. Εκεί θα βρεθεί τον Δεκέμβριο για γυμνή φωτογράφηση για γνωστό ανδρικό περιοδικό. Στόχος της πλέον είναι να παρελάσει τον επόμενο χρόνο στο καρναβάλι του Σάο Πάολο. Θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στην συγγραφέα Καρολίνα Μαρία ντι Τζίζους.

“Είχα πολλούς έρωτες που δεν πέτυχαν. Ο άντρας ζηλεύει, μας απατά… Επίσης, στο επάγγελμά μου πάντα βιαζόμαστε, δεν υπάρχει χρόνος για σχέση. Ήμουν σε μια στιγμή τόσο πνευματικά “αγιασμένη”, τόσο άνετη με τον εαυτό μου, που είχα αυτή την ιδέα. Αγαπώ πολύ τον εαυτό μου! Ήξερα ότι αυτή είναι μια πρακτική που υπάρχει και είναι πολύ κοινή σε όλο τον κόσμο μεταξύ των γυναικών”, λέει.

Για να παρελάσει στο καρναβάλι, ωστόσο, η 34χρονη θεώρησε ότι άξιζε να εγκαταλείψει τον γάμο για να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα.

“Πιστεύω ότι θα είναι μια νέα φάση του χρόνου. Πηγαίνω στο Λονδίνο στο μήνα του μέλιτος και μετά επιστρέφω. Το όνειρό μου είναι να παρελάσω στο καρναβάλι, θα είμαι η μούσα της σχολής. Αλλά δεν κυκλοφορώ παντρεμένη, παίρνω διαζύγιο”, δήλωσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ