Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Κόπα Λιμπερταδόρες (τρίτη ιστορικά). Στην παράταση κατάφερε να πάρει την ιστορική νίκη με 2-1, απέναντι στην επίσης δυνατή Φλαμένγκο. Μεγάλη διάκριση για τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ. Έγινε ο πρώτος προπονητής με back-to-back κατακτήσεις την τελευταία 20ετία ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ. Σήκωσαν για […]

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Κόπα Λιμπερταδόρες (τρίτη ιστορικά). Στην παράταση κατάφερε να πάρει την ιστορική νίκη με 2-1, απέναντι στην επίσης δυνατή Φλαμένγκο.

Μεγάλη διάκριση για τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ. Έγινε ο πρώτος προπονητής με back-to-back κατακτήσεις την τελευταία 20ετία ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Σήκωσαν για δεύτερη σερί χρονιά το Κόπα Λιμπερταδόρες, στον 62ο τελικό που διεξήχθη στο «Σεντενάριο» της Ουρουγουάης απέναντι στη Φλαμένγκο (2-1 παρ.) και μπήκαν έτσι στο κλαμπ των ομάδων της Βραζιλίας με τις περισσότερες κατακτήσεις (τρεις, μαζί με Σάντος, Γκρέμιο και Σάο Πάουλο).

Παλμέιρας (Αμπέλ Φερέιρα): Γουέβερτον, Μάικε (108’ Μενίνο), Γκόμες, Λουάν, Πικέρες (113’ Μέλο), Ντανίλο (70’ Καρέιρο), Ζε Ραφαέλ (82’ Ντανίλο), Ντουντού, Βέιγκα (91’ Ντέιβερσον), Σκάρπα, Ρόνι

Φλαμένγκο (Ρενάτο Πορταλούπι): Άλβες, Ίσλα (79’ Ματεουζίνιο), Κάιο, Νταβίντ Λουίζ, Φιλίπε Λουίς (32’ Ρενέ), Αράο, Περέιρα (111’ Πέντρο), Ριμπέιρο (63’ Μίκαελ), Ντε Αρασκαέτα (111’ Βιτίνιο), Ενρίκε (91’ Κένεντι), Μπαρμπόσα

1-0: Μόλις στο έκτο λεπτό ο Raphael Veiga εξαπολύει ένα απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή και νικά τον τερματοφύλακα.

1-1: Στο 72ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Ο Gabriel Barbosa πήρε μια ωραία πάσα και έκανε ένα συρτό σουτ στην κάτω αριστερή γωνία της εστίας. Θαυμάσιο γκολ!

2-1: Το γκολ τίτλου στο 95′. Έγινε ένα καταστροφικό λάθος από τον [ποδοσφαιριστή της Φλαμένγκο, που έδωσε την ευκαιρία στον Deyverson να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας, από κοντά και να χαρίσει στην ομάδα του την μεγάλη κούπα.

Η καρδούλα του Αμπέλ Φερείρα και το show του Φελίπε Μέλο

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Copa Libertadores

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ