Ένα ακόμα χρυσό διαζύγιο έρχεται να προστεθεί στην λίστα των πλούσιων χωρισμένων. Το πρόσφατο διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς από την επί 27 έτη σύζυγό του, Μελίντα, σίγουρα δεν άφησε αδιάφορο κανένα αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια περιουσία που έχουν να μοιράσου μεταξύ τους αυτοί οι δύο άνθρωποι. Η περιουσία του Μπιλ Γκέιτς ανέρχεται σε 130,5 δισεκατομμύρια […]

Ένα ακόμα χρυσό διαζύγιο έρχεται να προστεθεί στην λίστα των πλούσιων χωρισμένων. Το πρόσφατο διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς από την επί 27 έτη σύζυγό του, Μελίντα, σίγουρα δεν άφησε αδιάφορο κανένα αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια περιουσία που έχουν να μοιράσου μεταξύ τους αυτοί οι δύο άνθρωποι. Η περιουσία του Μπιλ Γκέιτς ανέρχεται σε 130,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Χρυσά διαζύγια (TOP-10)

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και το ακριβότερο διαζύγιο στον κόσμο αυτό του Τζεφ Μπέζος με την σύζηγο του να λαμβάβει μετοχές συνολικής αξίας τότε άνω των 35 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ας θυμηθούμε παρόμοιες περιπτώσεις διαζυγίων που σίγουρα αν οι σύζυγοι γνώριζαν δεν θα τις παντρευόταν ποτέ.

Ο Άλεκ και η Ζοσελίν Γουίλντεσταϊν με διαζύγιο αξίας 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τον δισεκατομμυριούχο έμπορο τέχνης Άλεκ να υποχρεώνεται να δίνει 100 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για τα πρώτα 13 χρόνια.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ και Άννα Μαρία Μαν με ποσό της τάξης των 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων ανάμεσα στα οποία 110 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά.

Ο Μπιλ και η Σου Γκρος με ποσό 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ η συμφωνία παρέδωσε στα χέρια της Σου ένα σπίτι αξίας 36 εκατομμυρίων δολαρίων και έναν πίνακα του 1932 που φέρεται να ζωγράφισε ο Πικάσο και τον οποίο η ίδια πούλησε στη συνέχεια προς 35 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Χάρολντ και η Σου Αν Χαμ με τον πρώτο να πληρώνει ποσό στη σύζυγό του σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Ο Στιβ και η Ιλέιν Γουίν   με διαζύγιο 11 εκατομμυρίων μετοχών της εταιρείας που είχε ιδρύσει με τον σύζυγό της, με την αξία τους να υπολογίζεται τότε σε 795 εκατομμύρια

Ρόι και Πατρίσια Ντίσνεϊ οποίος έδωσε στη σύζυγο  περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια,

Ο Μάικλ Τζόρνταν και η Χουανίτα Βανόι με την δεύτερη να παίρνει 168 εκατομμύρια δολάρια στο πλαίσιο της συμφωνίας τους.

Τάιγκερ Γουντς και Ελίν Νόρντεγκρεν με τη σύζυγο να λαμβάνει το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν με τις οικονομικές τους διαφορές να μην έχουν ακόμα διακανονιστεί με περιουσία να ανέρχεται στα ανέρχεται σε 225 δισεκατομμύρια δολάρια ανάμεσα στα οποία έργα τέχνης αξίας 536 εκατομμύριων δολαρίων, αυτοκίνητα αξίας 429 εκατομμυρίων δολαρίων, κοσμήματα αξίας 343 εκατομμυρίων δολαρίων και ζώα αξίας 32 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πόσα κιλά τρέλα κουβαλάει ο Μαγκουάιρ – Μπέρδεψε τα αποδυτήρια! (vid)
Premier League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πόσα κιλά τρέλα κουβαλάει ο Μαγκουάιρ – Μπέρδεψε τα αποδυτήρια! (vid)