Ο Τόμας Τούχελ έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Champions League που φτάνει σε δύο σερί τελικούς, ενώ κι η Γυναικεία ομάδα παίζει τελικό! Ο Γερμανός τεχνικός έστειλε την Τσέλσι στον τελικό του θεσμού, καθώς πήρε την ομάδα εν μέσω της χρονιάς και την απογείωσε. Μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (2-0) στο […]

Ο Τόμας Τούχελ έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Champions League που φτάνει σε δύο σερί τελικούς, ενώ κι η Γυναικεία ομάδα παίζει τελικό!

Ο Γερμανός τεχνικός έστειλε την Τσέλσι στον τελικό του θεσμού, καθώς πήρε την ομάδα εν μέσω της χρονιάς και την απογείωσε. Μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (2-0) στο «Στάνφορντ Μπριτζ», οι Λονδρέζοι θα πάνε στον τελικό της Πόλης. Εκεί θα συναντήσουν την Μάντσεστερ Σίτι, σε έναν αγγλικό «εμφύλιο».

Μπορεί οι «μπλε» να έχουν να πάνε σε τελικό από το 2012, όταν και κατέκτησαν την κούπα. Όμως, ο Τούχελ έχει να το πετύχει από… πέρυσι. Έγινε ο πρώτος τεχνικός στην ιστορία του θεσμού, που καταφέρνει για δύο σερί χρονιές να πάει σε ευρωπαϊκό τελικό, με δύο διαφορετικές ομάδες.

Να θυμίσουμε πως τη σεζόν 2019-20, η Παρί Σεν Ζερμέν είχε πάει τελικό, κι εκεί ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου. Μένει να δούμε αν το φετινό αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό.

Τσέλσι: Ευρωπαϊκός τελικός και για τη Γυναικεία ομάδα!

Έγραψε ιστορία η ομάδα του Λονδίνου, καθώς θα έχει και τις δύο ομάδες σε ευρωπαϊκό τελικό. Μιλάμε για την Αντρική ομάδα, αλλά και τη Γυναικεία.

Η Ανδρική βγήκε πρώτη στον όμιλο με τις Σεβίλλη, Κράσνονταρ και Ρεν. Είχε 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στη φάση των «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στα προημιτελικά «καθάρισε» την Πόρτο, ενώ στα ημιτελικά πέταξε έξω τη Ρεάλ.

Η Γυναικεία είχε μια αντίστοιχη πορεία, καθώς ξεπέρασε τα εμπόδια των Μπενφίκα, Ατλέτικο, Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν. Ενώ στις 16/5 θα τεθεί αντιμέτωπη στον τελικό με την Μπαρτσελόνα!

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ