Εκτός Ευρώπης έμεινε η Ρέιντζερς.

Με τους αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής συνεχίζεται, αυτήν την εβδομάδα, η φάση των ομίλων του UEFA Champions League.

Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε στο Άνφιλντ τη Νάπολι, με αμφότερες τις ομάδες να είχαν εξασφαλίσει πριν από το ματς την πρόκρισή τους στους «16».

Επί της ουσίας, έπαιζαν για την πρωτιά του ομίλου, με τους «κόκκινους» να θέλουν νίκη με διαφορά τεσσάρων γκολ για να πατήσουν στην κορυφή.

Κατάφεραν μεν να επικρατήσουν, αλλά με 2-0, έτσι έμειναν στη δεύτερη θέση, με τους «παρτενοπέι» να περνούν ως πρώτοι.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 85’, με τον Ντάργουιν Νούνιες να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των φιλοξενούμενων φέτος στο UEFA Champions League.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Μίλνερ (48′ Έλιοτ), Τιάγκο (73′ Νούνιες), Τζόουνς, Σαλάχ, Φιρμινο.

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Έστιγκαρντ, Κιμ, Ολιβέρα, Εντομπελέ, Λομπότκα, Ανγκισά, Πολιτάνο (70′ Λοσάνο), Όσιμεν, Κβαρατσχέλια.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




2-0, ο Νούνιες βρίσκει δίχτυα από κοντά:



1-0, ο Σαλάχ σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα:




Ακυρώθηκε για εκατοστά το γκολ του Έστιγκαρ:



Η Ρέιντζερς και ο Άγιαξ, από την πλευρά τους, συναντήθηκαν στο Άιμπροξ. Οι Σκωτσέζοι ήθελαν νίκη με πέντε γκολ διαφορά για να συνεχίσουν στο Europa Conference League.

Φυσικά, δεν ήρθε, με τους Ολλανδούς να συνεχίζουν στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου κι εκείνους να μένουν εκτός Ευρώπης.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν με θρίαμβο, επικρατώντας με 3-1, χάρη στα γκολ του Στέφεν Μπεργκχούις στο 4’, του Μοχάμεντ Κούντους στο 29’ και του Φρανσίσκο Κονσεϊσάο στο 89’.

Οι γηπεδούχοι, που ολοκλήρωσαν τη φετινή πορεία τους χωρίς νίκη, είχαν μειώσει προσωρινά το σκορ με τον Τζέιμς Ταβερνιέ στο 87’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Ντέιβις (60’ Καμαρά), Μπάρισιτς, Κεντ (83’ Ματοντό), Σακαλά, Σαντς, Έρφιλντ (83’ Λόουρι), Τίλμαν (60’ Ράιτ), Κινγκ, Τσόλακ (60’ Μορέλος).

Άγιαξ: Πάσφεϊρ, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Άλβαρες, Βάινταλ (44’ Ρεντς), Τέιλορ (86’ Γκρίλιτς), Σάντσες, Τάντιτς, Μπεργκχάους (55’ Κλάασεν), Κουντούς, Μπεργκβάιν (87’ Κονσεϊσάο).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





1-3, ”φωτιά” στην κόντρα ο ”Αίαντας”, σκοράρει ο Κονσεϊσάο:



Ο Κούντους πλασάρει όμορφα για το 0-2:




0-1, ο Μπέργχαους πλασάρει εύστοχα με δόση τύχης:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ