Ο Κάρλο Αντσελότι δεν είναι ο αυστηρός προπονητής που όλοι νομίζουν! Είναι πρωτίστως φίλος με όλους τους παίκτες του στην Ρεάλ και βάζει... απαιτητικά στοιχήματα!

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν είναι ο αυστηρός προπονητής που όλοι νομίζουν! Είναι πρωτίστως φίλος με όλους τους παίκτες του στην Ρεάλ και βάζει… απαιτητικά στοιχήματα!

Οι επιτυχίες στην Ρεάλ δεν βασίζονται μόνο στην ποιότητα και το ταλέντο! Φροντίζουν εξ’αρχής να έχουν καλό κλίμα και φυσικά να τηρούνται όλοι οι κανόνες.

Έργο δύσκολο όταν έχεις να κάνεις με παίκτες σταρ και τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες. Εκεί απαιτείται ο κατάλληλος δάσκαλος, καθοδηγητής που θα κρατάει τα χαλινάρια!

Και όπου η λέξη δάσκαλος, ο Κάρλο Αντσελότι δένει αρμονικά! Ο Ιταλός τεχνικός στη δεύτερη θητεία του στην Ρεάλ έχει δημιουργήσει ένα ακαταμάχητο σύνολο! Η επιτυχία παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, έχοντας παντρέψει την εμπειρία με το νεανικό στοιχείο!

Ο Αντσελότι όπως προείπαμε με τους παίκτες του είναι φίλος! Συμβουλεύεται από αυτούς και ενίοτε βάζουν… στοιχήματα. Ωραία, απαιτητικά challenge που δοκιμάζουν όλοι τις αντοχές τους!

Αυτός που θέλησε να τον… δοκιμάσει είναι ο Φεντερίκο Βαλβέρδε! Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε καλή φόρμα και έχει πίστη στις δυνατότητές του! Εχθές μάλιστα πέτυχε και γκολ κόντρα στην Λειψία για το Champions League.

Δεν σκόραρε πάντα όμως ο Βαλβέρδε. Η περσινή σεζόν δεν είχε γκολ για τον “Φέντε” και τώρα δεσμεύτηκε ότι θα βάλει πάνω από 10 στη χρονιά! Ο Αντσελότι με επίδειξη χιούμορ είπε πως δεν το πιστεύει και οι δυο τους έβαλαν ένα στοίχημα!

Αν ο Βαλβέρδε ξεπεράσει την επίδοση που έθεσαν τότε ο Αντσελότι θα… σκίσει το δίπλωμα προπονητικής του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primera División

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ