Προβληματισμός στα αποδυτήρια με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά αισιόδοξοι για την πρόκριση.

Προβάδισμα του Ολυμπιακού μετά το 1-1 στο «Sammy Ofer Stadium» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μόλις στο 7΄ο Τικίνιο δίνει στον Μασούρα, έκοψαν οι Ισραηλινοί, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Βραζιλιάνο επιθετικό που έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Η μπάλα βρήκε το δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ ο Ζινκερνάγκελ και κάνει ονειρικό ντεμπούτο με γκολ.

Μετά το γκολ και όσο περνούσε η ώρα ο Ολυμπιακός έδωσε γήπεδο και την μπάλα στην Μακάμπι.  Ο Ολυμπιακός βρισκόταν μονίμως πίσω από τη σέντρα και έψαχνε να βρει την κόντρα.  Από την άλλη η γηπεδούχος με προσπάθειες εκτός περιοχής ή επιθέσεις που λόγω οφσάιντ δεν μπορούσε να ολοκληρώσει. Στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων έγινε η ισοφάριση με ένα τυχερό γκολ. Στο 92′ ο Χαζίζα  σέντραρε, η μπάλα κόπηκε από τον Σισέ και σηκώθηκε ο παίκτης της Μακάμπι με πλάτη στο τέρμα και έκανε ένα τυφλό γύρισμα που τελικά πήγε στα δίχτυα, χωρίς ούτε ο παίχτης της Μακάμπι να το περιμένει.

Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν έπεισε και το αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους.

Η ρεβάνς του 2ου προκριματικού θα γίνει στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Τετάρτη 27 του μήνα. Μόνο νίκη χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλων Λεμεσού.

Φυσικά στο Καραϊσκάκης η Ελληνική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο.

Προβληματισμός στα αποδυτήρια με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά αισιόδοξοι για την πρόκριση.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο Πέδρο Μαρτίνς

Για τον αγώνα:

“Νομίζω πως έτσι που ήρθε το παιχνίδι, το 1-1 καλό είναι καλό σκορ. Επηρεαστήκαμε από τις καιρικές συνθήκες, μας κόστισαν σε δύναμη. Είμαστε σε θέση να πούμε ότι με αυτές τις συνθήκες και απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο που μας πίεσε, δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Θα είναι διαφορετικά στην δική μας έδρα, μαζί με τον κόσμο μας. Πρέπει κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.




Για Τικίνιο:

“Νομίζω ο Τικίνιο έκανε καλό παιχνίδι, είχε χαρακτηριστικά που ταίριαζαν στο ματς. Μπορεί να κρατήσει μπάλα, βοηθάει και στην κατοχή και στη δημιουργία. Δικαιωθήκαμε, ήταν, πάνω από το μέσο όρο, ενώ η ομάδα είχε προβλήματα προσαρμογής στις συνθήκες και στις τακτικές του αντιπάλου. Ο Τικίνιο αντιμετώπισε του αντιπάλου τακτικά, αλλά μας δικαίωσε και η φυσική του κατάσταση”.

Οι δηλώσεις του Τικίνιο Σοάρες




Οι δηλώσεις του Ζινκερνάγκελ




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα