Η ζωή του Σέρχιο Ράμος είναι συνυφασμένη με το ποδόσφαιρο και δεν προτίθεται να το αλλάξει ακόμα και όταν αποσυρθεί!

Η ζωή του Σέρχιο Ράμος είναι συνυφασμένη με το ποδόσφαιρο και δεν προτίθεται να το αλλάξει ακόμα και όταν αποσυρθεί!

Ο Ισπανός αμυντικός είναι πλέον προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της Παρί Σ.Ζ και στον μεγάλο στόχο που έχουν θέσει οι πρωταθλητές Γαλλίας! Δηλαδή την κατάκτηση του Champions League.

Οι Παριζιάνοι έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο εμπόδιο (την Μπάγερν) και ο Ράμος αναφέρεται σε αυτά τα παιχνίδια αλλά και στο μέλλον του που θέλει να είναι δίπλα στο αγαπημένο του άθλημα!

«Επενδύω πολύ χρόνο στο ποδόσφαιρο και δεν είχα πολύ χρόνο για την οικογένεια αυτά τα χρόνια. Έτσι, όταν αποσυρθώ, θα περάσω δύο χρόνια κάνοντας πράγματα με τα παιδιά μου, ζώντας καθημερινά πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν με το ποδόσφαιρο, όπως σκι, πηγαίνοντας τα παιδιά σε διακοπές χωρίς πίεση, πηγαίνοντάς τα σε μαθήματα τένις… προσπαθώντας να έχω μια φυσιολογική ζωή», ανέφερε ο άσος της Παρί.

Για το μέλλον του πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαι πιο αφοσιωμένος στη δουλειά μου, αλλά τελικά αυτό που μου δίνει αδρεναλίνη και με φτιάχνει είναι το ποδόσφαιρο. Το έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή και είναι αυτό που κάνω καλύτερα. Βλέπω τον εαυτό μου ως πρόεδρο, αθλητικό διευθυντή ή προπονητή στο μέλλον».

Τέλος, για το ματς με την Μπάγερν σχολίασε: «Όταν σκέφτομαι την Μπάγερν, σκέφτομαι την ημέρα που σκόραρα εναντίον της το 2014. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, μια τεράστια πρόκληση. Αλλά το να τους νικήσουμε θα ήταν ένα πολύ θετικό μήνυμα που θα στείλουμε στον κόσμο. Για να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους και η Μπάγερν είναι ανάμεσα σε αυτούς κάθε χρόνο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик