Η Μάντσεστερ Σίτι έφερε «τούμπα» το ματς, χάρη σε γκολ των Ντε Μπρούιν και Μαχρέζ, με τον Μαρκίνιος να ανοίγει το σκορ επί της Παρί. Για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχονταν την Μάντσεστερ Σίτι. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Μαρκίνιος, στο 15ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Ντι […]

Η Μάντσεστερ Σίτι έφερε «τούμπα» το ματς, χάρη σε γκολ των Ντε Μπρούιν και Μαχρέζ, με τον Μαρκίνιος να ανοίγει το σκορ επί της Παρί.

Για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχονταν την Μάντσεστερ Σίτι.

Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Μαρκίνιος, στο 15ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Ντι Μαρία, ο ίδιος έκανε την κεφαλιά νικώντας τον Έντερσον.

Δείτε το τέρμα:

Στη συνέχεια, στο 64’ του ματς, ο Κέβιν Ντε Μπρούιν έκανε το 1-1, χάρη σε μια… σέντρα που κατέληξε σε γκολ. Ξεγέλασε τον Κέιλορ Νάβας, ισοφαρίζοντας το σκορ.

Δείτε το γκολ του:

 

Η απόλυτη ανατροπή έγινε στο 71’, όταν ο Μαχρέζ με ένα πανέμορφο γκολ έδωσε προβάδισμα και αέρα… πρόκρισης στην ομάδα του.

Δείτε το γκολ:

 

Ο διαιτητής «επέτρεψε» τα σκληρά μαρκαρίσματα και τάκλιν, ενώ στο 77’ ο Γκεγέ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Πλέον, η ρεβάνς αποκτά ενδιαφέρον, για το ποια ομάδα θα πάει στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Φλορέντσι, Μπάκερ, Γκέιγ, Παρέδες (83’ Αντέρ Παρέδες), Βεράτι, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία (80’ Ντανίλο), Εμπαπέ

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο (61’ Ζιντσένκο), Ρόδρι, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Φόντεν, Σίλβα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ