Ένας αποκλεισμός είναι πάντα οδυνηρός... Ειδικά όταν έρχεται με τον τρόπο που έζησε η Παρί Σ.Ζ στο Καμπ Νου από την Μπαρτσελόνα, τότε ο εφιάλτης μεγαλώνει...

Ένας αποκλεισμός είναι πάντα οδυνηρός… Ειδικά όταν έρχεται με τον τρόπο που έζησε η Παρί Σ.Ζ στο Καμπ Νου από την Μπαρτσελόνα, τότε ο εφιάλτης μεγαλώνει…

Για πολλά χρόνια ο Έντισον Καβάνι δεν μπορούσε να συνηθίσει αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ. Η Μπαρτσελόνα πέτυχε τρία γκολ προς το φινάλε του ματς και με το 6-1 πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Στο ποδόσφαιρο όμως δεν είναι όλα χρήμα. Υπάρχει και το συναίσθημα. Ο Ουρουγουανός φορ επηρεάστηκε πολύ από εκείνη την κατάσταση, σε σημείο να πάει σε ψυχίατρο.

«Η ανατροπή που μας έκανε η Μπαρτσελόνα όταν ακόμα ήμουν στην Παρί Σεν Ζερμέν με επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Είναι μόνο ποδόσφαιρο, αλλά σε επηρεάζει και σαν άτομο. Σαν άνθρωπο.

Μετά από αυτό το ματς είχα κρίσεις πανικού και άγχους. Ίδρωνα πολύ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. Ή ζαλιζόμουν πριν πέσω για ύπνο. Μπορώ να πω ότι φοβόμουν να κοιμηθώ.

Κάποιες φορές αναρωτιόμουν μήπως έχω κάποιο πιο σοβαρό πρόβλημα ή αν όλα αυτά συμβαίνουν μόνο στη φαντασία μου… Πραγματικά αυτό το παιχνίδι με κατέστρεψε πνευματικά»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ