Μετά τη φυγή του Νειμάρ, ήθελαν τον Γάλλο ως αντικαταστάτη του. Ωστόσο, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα λόγω τόσο των τραυματισμών όσο και του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει γίνει πρωταγωνιστής των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έγινε σίριαλ με το αν θα ανανεώσει η αν θα βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Δε συνέβη ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ο Γάλλος επιθετικός έμεινε στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Το 2017 οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν πάνω από 100 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν.

Μετά τη φυγή του Νειμάρ, ήθελαν τον Γάλλο ως αντικαταστάτη του. Ωστόσο, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα λόγω τόσο των τραυματισμών όσο και του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.

Μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τους Καταλανούς, η διοίκηση είχε αποφασίσει να τον αφήσει εκτός πλάνων. Ωστόσο, ο Τσάβι πίεσε διότι τον  χρειάζεται και αποφάσισε να συνεχίσει να βρίσκεται εντός των αποστολών της ομάδας.

Με τη αυτή του τη συμπεριφορά ο 24χρονος επιθετικός έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των φιλάθλων των «μπλαουγκράνα».

Στον αγώνα με την Νάπολι ο Γάλλος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Τραορέ και όλο το γήπεδο τον αποδοκίμασε έντονα, κάνοντας ξεκάθαρο στον Γάλλο ότι τ απαιχνίδια τέλος με την Μαρτσελόνα.

Είναι πλέον ανεπιθύμητος στη Βαρκελώνη.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ