Νικολαΐδης: «Δεν είναι εύκολη η πρόκριση, η ΑΕΚ μπορεί να περάσει» (vid)

Νικολαΐδης: «Δεν είναι εύκολη η πρόκριση, η ΑΕΚ μπορεί να περάσει» (vid) –   Αντιμέτωπη με την Αντβέρπ τέθηκε η ΑΕΚ στα πλέι οφ του φετινού UEFA Champions League, με… φόντο την πρόκριση στους ομίλους.
Το δικό του σχόλιο, έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης για το χθεσινό ματς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ και την ήττα με 1-0, τονίζοντας ο ίδιος ότι η πρόκριση δεν θα είναι εύκολη, αλλά οι Κιτρινόμαυροι μπορεί να περάσει.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης:

«Δεν μου έβγαλε εικόνα ότι αγχώθηκε (μετά την αποβολή της Αντβέρπ). Έβγαλε καλύτερη εικόνα από τα δύο προηγούμενα ματς. Μπήκε μέσα να κάνει το δικό της παιχνίδι, κάτι που δεν έκανε με την Ντιναμό. Χθες μπήκε από την αρχή δυνατά, να κάνει το δικό της παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει μία απίστευτα οργανωμένη άμυνα.

Η ΑΕΚ κατάφερε να τη σπάσει. Και από τα δεξιά προσπάθησε να περάσει μπαλιές, δημιούργησε και κάποιες φάσεις. Είχε μία αδυναμία ή ατυχία στην τελική πάσα. Παίζει ο αντίπαλος και η Αντβέρπ είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνά της. Ο Αλμέιδα έκανε τα πάντα, ό,τι μπορούσε.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ