Έθεσαν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι.

Με τους πρώτους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου συνεχίστηκε, αυτήν την εβδομάδα, το UEFA Champions League.

Η Μπόντο Γκλιμτ τέθηκε αντιμέτωπη με τη Ζαλγκίρις Βίνιους στο «Aspmyra Stadion», με τον επαναληπτικό να ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα στη Λιθουανία (09/08).

Οι Νορβηγοί έθεσαν τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση, επικρατώντας με 5-0. Θα πρέπει να γίνουν πράματα και θάματα για να αποκλειστούν.

Oι Λιθουανοί ξεκίνησαν δυνατά κι είχαν δοκάρι μόλις στο 2’ με τον Ματίας Ογιεβούσι. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Ούρλικι Σάλτνες στο 30’.

Ο Άμαλ Πελεγκρίνο ανατράπηκε από αντίπαλο στο 32’, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, στην επόμενη φάση όμως ο Γιοέλ Μποπέσου υπέπεσε στην εσχάτη των παικτών. Ο Χιούγκο Βέτλεσεν εκτέλεσε με ψυχραιμία το πέναλτι κι άνοιξε το σκορ στο 33’.

Στο 36’ ο Πελεγκρίνο κατάφερε να χριστεί σκόρερ. Ο Σάλτνες του έδωσε την πάσα κι εκείνος με έξοχο σουτ κέρδισε τον τερματοφύλακα, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 45’+1’, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λανς Σάλβεσεν στο 58’ σκόραρε στην πάνω αριστερή γωνία της εστίας. Ο Μάριους Χόιμπρατεν στο 61’ έκανε το 4-0 με κεφαλιά, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γιοέλ Μουγκίσα «σημάδεψε» το δοκάρι.

Τον θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Ρούναμ Έσπεργιορντ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο οποίος αφού κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή νίκησε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στέλνοντας την μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία του τέρματος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ