Μεγάλο φαβορί για την «Χρυσή Μπάλα» ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι μέσα στους υποψήφιους για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας». Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος διανύει μια φανταστική χρονιά που έχει πάρει από το χέρι τη «βασίλισσα».

Ο Γάλλος επιθετικός κάνει πράγματα και θαύματα και είναι ο βασικός λόγος που οι «μερένχες» βρίσκονται στα ημιτελικά του Champions League. Μετά τα χατ τρικ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Τσέλσι, σκόραρε ξανά στην παράταση κόντρα στους «μπλε» και η ομάδα του πήρε το εισιτήριο για τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την «As» τα κατορθώματα αυτά του 34χρονου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης τον χρίζουν και απόλυτο φαβορί για την ανάδειξη ως κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Ο μεγάλος του αντίπαλος, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποχαιρέτησε το Champions League, οπότε αυτό δίνει μεγάλο προβάδισμα στον Μπενζεμά.

Μετά τους Ρέϊμόν Κοπά (1958), Μισέλ Πλατινί (1983, 1984 και 1985), Ζαν Πιέρ Παπέν (1991) και Ζινεντίν Ζιντάν (1998), ο Μπενζεμά αν πάρει τη «Χρυσή Μπάλα», θα γίνει ο πέμπτος Γάλλος ποδοσφαιριστής που το καταφέρνει.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ