Η Μπαρτσελόνα με Τσάβι ονειρεύεται πως θα επιστρέψει στα παλιά μεγαλεία και αυτό επισημαίνει καθημερινά στους παίκτες του ο Ισπανός.

Η Μπαρτσελόνα με Τσάβι ονειρεύεται πως θα επιστρέψει στα παλιά μεγαλεία και αυτό επισημαίνει καθημερινά στους παίκτες του ο Ισπανός.

Το αποτέλεσμα στο Μόναχο έχει πεισμώσει τους πάντες στους Μπλαουγκράνα. Η εικόνα της ομάδας έδειξε ενθαρρυντική και μακριά από τις παθογένειες των προηγούμενων ετών.

Πρώτο μέλημα του Τσάβι είναι να αλλάξει το “τσιπάκι”. Η Μπαρτσελόνα να φύγει από τη ηττοπαθή νοοτροπία και να τους… κερδίζει όλους! Ναι αυτό φαίνεται να είπε στους παίκτες του χωρίς να θεωρείται μια επίδειξη επιπολαιότητας.

Οι παίκτες πρέπει να ποτιστούν με νοοτροπία νικητή και η ήττα από την Μπάγερν ήταν ένα καλό μάθημα για το πως θα το ανατρέψουν.

“Νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Πρέπει να φανεί με τα γκολ μας και με τα αποτελέσματα. ΄Κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να πείσω τους παίκτες μου για αυτό όμως και δεν πρέπει να παρατάμε κανένα ματς…

Τους έδειξα βίντεο με τα λάθη μας και ήταν όλοι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που χάσαμε. Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς στο Μόναχο, έτσι όπως το φανταζόμουν, αλλά αν δεν σκοράρεις, τότε τίποτα δεν πάει καλά. Κάναμε αστεία λάθη και όταν έχεις αντίπαλο μια ομάδα σαν την Μπάγερν, τότε δεν συγχωρεί.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primera División

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ