Μπάγερν: Θέμα χρόνου η απομάκρυνση Καν

Μπάγερν: Θέμα χρόνου η απομάκρυνση Καν

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Σίτι στην «Allianz Arena», στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του UEFA Champions League.

Στον πρώτο αγώνα, επί αγγλικού εδάφους, οι «πολίτες» έφθασαν στη νίκη με το επιβλητικό 3-0.

Τώρα, στη Γερμανία, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους, καθώς είχαμε ισοπαλία 1-1, πήραν όμως την πρόκριση στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου.

Μέσα σε 15 ημέρες οι Βαυαροί αποκλείστηκαν από την Ευρώπη, αλλά και το Κύπελλο Γερμανίας (από τη Φράιμπουργκ), έχοντας πλέον ως μοναδικό «σωσίβιο», για να σώσουν τη σεζόν, την υπεράσπιση του τίτλου στην Bundesliga.

Η νέα απογοήτευση θα μπορούσε να προκαλέσει άλλο ένα «θύμα» -μετά τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν- τις επόμενες ώρες, αφού, όπως αναφέρει σε άρθρο του στην “Bild” ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν αρθρογράφος, Γιαν Άγκε Φιόρτοφτ, η απόλυση του θρυλικού Όλιβερ Καν, γενικού διευθυντή της Μπάγερν, είναι θέμα χρόνου. Ο Φιόρτοφτ αναφέρει ως πιθανότερο διάδοχο του παλαίμαχου τερματοφύλακα τον Φίλιπ Λαμ, νυν γενικό διευθυντή του Euro 2024 που θα γίνει στη Γερμανία.

Πέρα από τον Τόμας Τούχελ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 και στον οποίο έχουν… τυφλή εμπιστοσύνη στο Μόναχο, ο μόνος που φαίνεται ασφαλής είναι ο αθλητικός διευθυντής, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, στενός φίλος και συνεργάτης του επίτιμου προέδρου του βαυαρικού συλλόγου, Ούλι Χένες.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Τόμας Τούχελ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου με μόλις 2 νίκες σε 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο προπονητής της Μπάγερν που είχε παρόμοιο κακό ξεκίνημα (επίσης 2 νίκες στα πρώτα 6 παιχνίδια) ήταν ο Σόρεν Λέρμπι το 1991.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Μπάγερν έδειξαν την απογοήτευσή τους τόσο προς τον Καν όσο και προς τον Σαλιχάμιτζιτς πριν από τον χθεσινό αγώνα ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι. «Οι ήρωες του χθες, ηττημένοι του σήμερα» έγραφε ένα πανό που εμφανίστηκε σε μία από εξέδρες της «Αλιάντς Αρένα» πριν από το αρχικό σφύριγμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα