Με δύο γκολ του Ριγιάντ Μαχρέζ, η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας τη θέση της στον τελικό του Champions League. Η Σίτι ξεπέρασε και στην Αγγλία το εμπόδιο της Παρί, πηγαίνοντας έτσι στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η αναμέτρηση έληξε με 2-0 (4-1 συνολικό σκορ), […]

Με δύο γκολ του Ριγιάντ Μαχρέζ, η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας τη θέση της στον τελικό του Champions League.

Η Σίτι ξεπέρασε και στην Αγγλία το εμπόδιο της Παρί, πηγαίνοντας έτσι στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η αναμέτρηση έληξε με 2-0 (4-1 συνολικό σκορ), χάρη στα δύο τέρματα του Μαχρέζ. Γενικότερα, η Αγγλική ομάδα ήταν ανώτερη στο ματς. Έχοντας ως αρετές της τη μαζική άμυνα, τα τάκλιν και τις αντεπιθέσεις.

Μάλιστα, τα νεύρα δεν έλειψαν από τη δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων. Με τον Άνχελ Ντι Μαρία να δέχεται κόκκινη κάρτα, μετά από εκτός ροής χτύπημα στον Φερναντίνιο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ζιντσένκο, Μαχρέζ, Φερναντίνιο, Γκιντογάν, Φόντεν (85′ Αγκουέρο), Ντε Μπράινε (82′ Ζεζούς), Σίλβα (82′ Στέρλινγκ)

ΠΑΡΙ: Νάβας, Φλορέντσι (75′ Νταγκμπά), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό (83′ Μπάκερ), Ερέρα (62′ Ντράξλερ), Παρέδες (75′ Ντανίλο), Βεράτι, Ντι Μαρία, Ικάρντι (62′ Κιν), Νεϊμάρ

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ