Ο Κώστας Τσιμίκας και το όνειρο του Champions League.

 

Ένα ακόμα τίτλο θα διεκδικήσει απόψε το βράδυ η Λίβερπουλ για την φετινή σεζόν! Και τι τίτλο! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα παίξει κόντρα στις Ρεάλ Μαδρίτης για το πολυπόθητο τρόπαιο του Champions League. Ο Κώστας Τσιμίκας που αναμφίβολα ζει το όνειρό του στον αγγλικό σύλλογο μίλησε στο κανάλι της Λίβερπουλ για τι ματς και μοιράστηκε στιγμές από την παιδική ηλικία.

“Για να είμαι ειλικρινής είναι ένα μεγάλο όνειρο. Όταν παίζαμε στις αλάνες, πάντα λέγαμε ότι αγωνιζόμασταν στον τελικό του Champions League. Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι κόκκινοι οπαδοί δίνουν τα πάντα. Όταν τους ακούμε, αυτό το αίσθημα είναι ανεκτίμητο.”, είπε ο Έλληνας αμυντικός.

Ενώ ο αρχηγός των “Κόκκινων”, Τζόρτνταν Χέντερσον ανέφερε: “Έχουμε ωριμάσει πολύ ως ομάδα και θέλουμε να φτάσουμε όσο γίνεται σε περισσότερους τίτλους. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ιστορία. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να το κάνουμε”.

“Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι ένα όνειρο να παίξεις στον τελικό, αλλά και να το κερδίσεις. Και μάλιστα να το κερδίσεις αφού το έχασες. Το χάσαμε την πρώτη φορά όλοι μαζί τον πρώτο μας τελικό”, ήταν τα λόγια του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ