Μπορεί τα λεφτά να είναι πολλά για την ΟΥΕΦΑ, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανάκια.

Ο Γερμανός δε διεκδικεί φυσικά, την τελειότητα. Όπως όλοι μας κάνει κι εκείνος λάθη. Καμιά φορά και σοβαρά. Όμως είναι ο πρώτος που θα το πει. Και ο πρώτος που παίρνει την ευθύνη επάνω του.

Οι γνώσεις του τεράστιες και οι παρατηρήσεις του στα δρώμενα του ποδοσφαίρου τις περισσότερες φορές στον στόχο.

Μόλις είδε το νέο φορμάτ που ετοίμασε η UEFA  με ριζοσπαστικές αλλαγές στη δομή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων από το 2024.

Θα δούμε περισσότερες ομάδες και αύξηση των αγώνων. Κάτι που δεν φάνηκε να αρέσει στον Γερμανό τεχνικό, που όταν ακούει για αύξηση αγώνων των πιάνει μια τρέλα. Δεν έχει και άδικο. Μπορεί τα λεφτά να είναι πολλά για την ΟΥΕΦΑ, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανάκια.

Οι δηλώσεις του Κλοπ:

«Μίλησα με τον πρόεδρο της UEFA. Αρχικά, ρώτησα γιατί δεν είχαμε περισσότερα εισιτήρια για τους οπαδούς μας για τον τελικό του Champions League. Έχω άποψη. Δεν το ήξερα αρκετά καλά.

Ολα καλά. Είπα ότι ο λόγος που δεν βλέπω με καλό μάτι με την UEFA είναι το Nations League. Μία από τις πιο γελοίες ιδέες που άκουσα ποτέ. Θα προτιμούσα η UEFA να έπαιρνε περισσότερα χρήματα από τον τελικό του Champions League και να καταργούσε το Nations League. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη»,

Εχω πει ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι πάντα μια κακή ιδέα. Εχω μιλήσει πολύ γι’ αυτό. Προφανώς κανείς δεν ενδιαφέρεται. Δεν είχα χρόνο να πάρω περισσότερες λεπτομέρειες. Ακουσα λίγα γι’ αυτό, αλλά δεν είχα χρόνο να σχηματίσω πραγματικά μια γνώμη»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα