Τι δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση απέναντι στην Ντνίπρο.

Ο Παναθηναϊκός τέθηκε αντιμέτωπος με την Ντνίπρο στη Λεωφόρο, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το 3-1 στην «Kosicka Futbalova Arena» στο Κόζιτσε, δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι στους Ουκρανούς.

Τώρα, μπροστά στο κοινό τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ήρθαν ισόπαλοι 2-2, αποτέλεσμα πάντως που τους έδωσε την πρόκριση στον τρίτο γύρο, εκεί όπου τους περιμένει η Μαρσέιγ.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Μασσαλών, θα τοποθετηθούν σε όμιλο στο UEFA Europa League.

Ο 61χρονος τεχνικός, μετά το τέλος του ματς, δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: «Βγάλαμε έξω μια πολύ καλή ομάδα. Είναι δεδομένο αυτό.

Είναι πολύ καλή ομάδα, που αν της δώσεις λίγο χώρο, κάνεις λίγα λάθη, δεν είσαι πολύ πιεστικός στην ανασταλτική λειτουργία, μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα.

Αυτές οι ομάδες είναι όλες καλές. Το παιχνίδι ήταν περίπλοκο. Είναι καλό που τελείωσε όπως θέλαμε και είμαστε στην επόμενη φάση.

Θα διεκδικήσουμε πολύ περισσότερα μέχρι τέλους, επειδή είμαστε στο Champions League.

Εκείνο που έχει σημασία ουσιαστικά για εμένα, για τα παιδιά που είμαστε μαζί, για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, για τους φιλάθλους, είναι ότι έπειτα από αρκετά χρόνια είμαστε ξανά σίγουρα στην Ευρώπη, εκεί που αρμόζει για τον Παναθηναϊκό.

Για εμένα ήταν πολύ σημαντική ημέρα, γιατί έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου που είχα αυτά τα δύο χρόνια.

Είχα πει κάποια πράγματα τον Ιούνιο, όταν είχα έρθει. Τώρα, έστω και για μία ημέρα, μπορώ να ανασάνω, να πάρω βαθιά αναπνοή, για την ευκαιρία να κοουτσάρω μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

Η ημέρα αυτή είναι πολύ σημαντική για όλους.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς αυτόν τον κόσμο. Αναγνώρισε την προσπάθεια και γεμίζει το γήπεδο εδώ και 1,5 χρόνο, σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τους παίκτες που κάνουν μεγάλη προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια και φυσικά χωρίς τη διοίκηση και τον Γιάννη Αλαφούζο, που μέσα σε δύο χρόνια μας έχει βοηθήσει από όλες τις απόψεις και στα δύσκολα και τώρα, για να είναι ο Παναθηναϊκός εκεί που είναι σήμερα και να έχει ελπίδες να διεκδικήσει κάτι αύριο».




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ