Οι δηλώσεις του Κροάτη μετά την πρόκριση επί της Ντνίπρο.

Ο Παναθηναϊκός τέθηκε αντιμέτωπος με την Ντνίπρο στη Λεωφόρο, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το 3-1 στην «Kosicka Futbalova Arena» στο Κόζιτσε, δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι στους Ουκρανούς.

Τώρα, μπροστά στο κοινό τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ήρθαν ισόπαλοι 2-2, αποτέλεσμα πάντως που τους έδωσε την πρόκριση στον τρίτο γύρο, εκεί όπου τους περιμένει η Μαρσέιγ.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Μασσαλών, θα τοποθετηθούν σε όμιλο στο UEFA Europa League.

Ο Τιν Γεντβάι, μετά το τέλος του ματς, ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου.

Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι η Ντνίπρο είχε έρθει για να παλέψει. Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης ευθύνης για τον σύλλογο. Είχαμε πίεση.

Ήταν σημαντικό για την ομάδα και για εμάς. Η Ντνίπρο έπαιξε καλά. Κάποιες στιγμές που δεν δείξαμε επιθετικότητα. Κάποιες φορές είχαμε απόσταση στις γραμμές μας.

Ευτυχώς αυτό έγινε τώρα στην αρχή, ώστε να έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε μέχρι την Μαρσέιγ.

Στο τέλος παίξαμε με προσωπικότητα. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Μαρσέιγ είναι μεγάλος σύλλογος, ένας από τους μεγαλύτερους στη Γαλλία. Έκανε πολλές μεταγραφές, άλλαξε και προπονητή.

Για αυτούς είναι αρχή της σεζόν, εμείς τουλάχιστον έχουμε δύο παιχνίδια σε διοργάνωση συν τα πολλά φιλικά. Ίσως αυτό να είναι πλεονέκτημα για εμάς.

Δεν σημαίνει όταν κάνεις πολλές μεταγραφές ότι θα βγουν όλες μαζί, ειδικά όταν υπάρχει νέος προπονητής και νέες ιδέες.

Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας με την μπάλα και χωρίς, να προσαρμοστούμε στο στιλ τους που είναι τελείως διαφορετικό, με έμφαση στη φυσική κατάσταση και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Όλοι στην ομάδα μιλούν αγγλικά. Αυτό είναι καλό. Είμαστε πολυπολιτισμικοί. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί παίκτες από διαφορετικές χώρες. Είναι καλό.

Στο τέλος μιλούμε την ίδια γλώσσα εντός κι εκτός γηπέδου, έχουμε την ίδια νοοτροπία. Για εμένα είναι καλό όταν έχω συμπαίκτες που με υποστηρίζουν.

Είμαι δύο εβδομάδες στις προπονήσεις, έπειτα από μεγάλο διάστημα διακοπής.

Το κομμάτι της φυσικής κατάστασης είναι απίστευτο. Κάνω έξτρα προγράμματα εκγύμνασης για να είμαι στο επίπεδο που πρέπει”.

Ο προπονητής γνωρίζει ότι έπαιξα πολύ ως μπακ και στο κέντρο στη Γερμανία.

Είμαι εδώ για την ομάδα και ό,τι χρειάζεται από εμένα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Όσο νικάμε, μπορώ να παίξω όπου χρειάζεται».




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ