Ασταμάτητος ο Οσμάν Μπουκαρί.

Με τους πρώτους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου συνεχίστηκε, αυτήν την εβδομάδα, το UEFA Champions League.

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξένησε την Πιουνίκ στο «Rajko Mitic Stadium» και δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία να επικρατήσει με 3-0.

Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην Αρμενία και θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω ώστε να αποκλειστούν οι Σέρβοι.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Οσμάν Μπουκαρί επιχείρησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2’, με δυνατό σουτ που κατέληξε χαμηλά στο κέντρο της εστίας, ωστόσο ο διαιτητής αφού εξέτασε το VAR το ακύρωσε για οφσάιντ.

Ο ίδιος παίκτης, όμως, χρίστηκε σκόρερ στο 29’, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ, αλλά και στο 44’ με ωραίο σουτ στην κάτω αριστερή γωνία.

Στο ενδιάμεσο, συγκεκριμένα στο 33’, δίχτυα βρήκε και ο Κινγκς Κάνγκουα. Αν και αρχικά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι, εν τέλει κατοχυρώθηκε με την εξέταση του VAR.

Στο 70’ ο Μπουκαρί χτύπησε ξανά, για το τρίτο προσωπικό γκολ του, με τέλειο σουτ από την άκρη της περιοχής, το οποίο πήγε στη δεξιά γωνία της εστίας.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Στέφαν Μίτροβιτς στο 77’ με δυνατό σουτ. Ο Μίλαν Ρόντιτς αποβλήθηκε στο 89’ για πολύ σκληρό τάκλιν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ